• Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-5200 | E-mail: info@bhc.hu
  Szakrendelések

  Mozgásszervi sebészet

  A mozgásszervi sebészet a tartó - és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival, deformitásaival, funkciókárosodásával (ez lehet korábbi sérülésből visszamaradt elváltozás is) foglalkozik.

  Az Intézetünkben zajló privát mozgásszervi sebészeti ellátás az alábbi szakágakat öleli fel:
   

  • Ortopédia: térd- és csípőízületi, valamint boka- és vállízületi protézis-beültetés, vagy ilyen műtétek után kialakult szövődmények műtéti ellátása. Protézis-műtétek utáni rehabilitáció.
  • Gerincsebészet: a legmodernebb eljárásrendeknek megfelelő, világszínvonalú technikai környezetben, biológiai implantátumok használatával biztosított kulcslyuksebészeti eljárások csakúgy, mint kiterjesztett műtétek is elérhetők. További részletek a Gerincgyógyászati fekvőbeteg ellátás menüpont alatt.
  • Sportsebészet: a legmodernebb technikával végzett ízületi tükrözések (artroszkópiák) bármely ízületben, kulcslyuksebészeti technikák. Sportsérüléseket követő rekonstrukciós műtétek széles spektruma, a műtét utáni rehabilitációt is beleértve. Nem–műtéti, de invazív technikák: speciális ízületi feltöltések, injekciós eljárások, manipulatív kezelési folyamatok.
  • Kézsebészet: a csukló és az ujjak reumatológiai betegségei és sérülései után kialakult fájdalom és funkciózavar műtéti ellátása (pattanó ujj, ínhüvelygyulladások, ínszakadások, ízületi szalagsérülések, reumás csomók és zsugorok, stb).
  • Rehabilitációs ellátások: bármely mozgásszervi sebészeti beavatkozást követő azonnali és késői rehabilitáció, a járó- és fekvőbetegeként történő gondozási formák kombinálásával szervezett szakellátás.

  Tájékoztatjuk, hogy amennyiben nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal, a lefoglalt vizsgálatot megelőzően a helyszínen végzett előszűrő kérdőív kitöltése szükséges (triage), melynek pozitív eredménye esetén a Budai Egészségközpont jogosult az ellátás visszautasítására. A helyszíni előszűrő kérdőív megtekintéséhez kérjük kattintson ide

  Az NNK és az EMMI utasításai alapján, amennyiben nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal és invazív beavatkozásra érkezik, aznapi negatív antigén gyorsteszt eredmény bemutatása szükséges. 16 éves kor alatti pácienseinktől invazív beavatkozás esetén aznapi negatív antigén gyorsteszt eredményt nem kérünk.

  Ha a páciens COVID-fertőzésre utaló tüneteket mutat, szakorvosi döntés alapján antigén gyorsteszt elvégzését kérhetjük érvényes védettségi igazolvány megléte esetén is.

    

  Forduljon szakembereinkhez!

  A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 20 év tapasztalatait és 330.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet. 

  Foglaljon időpontot online vagy hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat hétköznap 08:00 - 20:00 között a +36 1 489-5200 számon!