2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kedvezmények
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu
  Szakrendelések

  Pszichológiai telefonos konzultáció

  A telefonos pszichológiai konzultációt elsősorban azon pácienseink számára ajánljuk, akik már jártak pszichológiai vizsgálaton intézetünkben.

  A pszichológiai telefonos konzultáció időtartama 50 perc, amely során a pácienseink közvetlenül pszichológusainkkal kerülnek összeköttetésbe. A konzultáció a járványügyi helyzetben kialakuló nehézségeken való túljutást, egy-egy körvonalazott problématerületen az elakadás oldását célozza meg, amely 1-3 alkalmas formában valósul meg – közös egyeztetés mentén. A pácienseket előzetes egyeztetés alapján telefonos ügyfélszolgálatunk jegyzi elő. A megadott napon és időpontban tehát a páciensnek semmi más dolga nincs, mint fogadni a BEK pszichológusának hívását.

  A telefonos pszichológiai konzultációt elsősorban azon pácienseink számára ajánljuk, akik már jártak pszichológiai vizsgálaton intézetünkben.

  Hogyan zajlik a telefonos konzultáció?

  Tapasztalataink szerint kifejezetten előnyös a telefonos konzultáció akkor, ha személyes megjelenést, vizsgálatot követően készült laborleletekről, mintavételi eredményről vagy megkezdett terápiáról szükséges konzultálni, így kezelőorvosával tud egyeztetni, a megjelölt időben a forgalom és időkényszer okozta szorongás nélkül.

  Pszichológusaink a konzultáció során a járványügyi veszélyhelyzet kapcsán felmerülő bármely aktuális, pszichológiai nehézséggel kapcsolatban (pl. karantén, izoláció pszichés hatásaival kapcsolatos nehézségek, kialakult helyzettel való megküzdés, aggodalmak, félelmek, erős szorongás, magány, kontrollvesztés, eszköztelenség érzése) nyújtanak segítséget. Továbbá tanácsokkal látják el fizikai tünetek megjelenése (alvásproblémák, mellkasszorítás, étvágytalanság stb.) kapcsán, illetve a megváltozott életvitel, munkavégzés okán önmaga és családja számára egy új, hatékony rutin kialakításában.

  Forduljon szakembereinkhez!

  A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Töltse le applikációnkat!

  Foglaljon időpontot könnyen, egyszerűen, telefonálás nélkül! Kövesse nyomon leleteit, előjegyzéseit kényelmesen! Tovább