2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kórházfejlesztés
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Védőoltási program

  Intézményünkben nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre. Ennek szellemében dolgoztuk ki szűrőprogramjainkat a felnőttek számára. De ezt a célt szolgálja a védőoltási programunk is. Ennek keretében gondoskodunk a – háziorvossal nem rendelkező külföldi gyermekek kötelező védőoltásainak ismertetéséről és beadásáról, de kidolgoztunk számukra egy ajánlott oltási rendet is, melyben a kötelező oltásokon túl az ajánlott fontos oltások is helyet kaptak.

  A felnőttek számára is fontos, koruk, alapbetegségük, foglalkozásuk kapcsán felmerülő kockázat mérlegelése és megelőzése. Ha ennek egyik eszköze a védőoltás, akkor nálunk ez is beadásra kerülhet. Az influenzajárvány előtt, már a lehető legkorábban rendelkezünk az adott szezonra javasolt oltóanyaggal. Az oltások mellett tájékoztatást adunk a betegségek egyéb megelőzési módjáról, az oltóanyag összetételéről, várható hatásáról és az esetleges oltási reakciókról. A szóbeli tájékoztatás mellet, írott anyagban is megkapják a legfontosabb információkat pácienseink. Összegyűjtöttünk és közzé teszünk minden fontos információt, melyeket folyamatosan frissítünk!

  Számos olyan vírus okozta megbetegedéssel találkozhatunk, melyeket egy-egy oltással könnyedén elkerülhetünk. Aki szeret kirándulni, erdőben, hegyeken túrázni, szükséges, hogy védekezzen a kullancs által terjesztett agyhártyagyulladás ellen. De hasonlóan, védőoltással megelőzhető a papilloma vírus (HPV) okozta nemi szemölcs és daganatos elfajulás, a hazánkban is járványos előforduló hepatitis A, a rettegett agyhártyagyulladás és a krónikus betegeket, időseket veszélyeztető (pneumococcus) tüdőgyulladás. Családtervezés előtt szívesen látjuk a jövendőbeli szülőket, hogy a várandósság előtt és a szülés közeli időszakra oltási tanácsot és oltásokat is adjunk. A gyermek-, és felnőttkori javasolt oltásokat gyűjtöttük egybe az ajánlott oltások menüpontban.

  A Budai Egészségközpont Nemzetközi Oltóközpont is. Ez Önnek azért jó, mert az egyes - egzotikus, távol-keleti - országokba, területekre való utazáshoz szükséges minden kötelező oltást intézményünkben megkaphat. Az oltások beadásán túl részletes, minden kérdésére választ adó védőoltási tanácsadással is szolgálunk. Újszülöttől idősebb korig, korhatár nélkül, mindenkit várunk. Megelőzni könnyebb, mint gyógyítani!

   

  A cikk dr. Jelenik Zsuzsanna közreműködésével készült. 

  A Budai Egészségközpont védőoltási program szolgáltatása.

  Forduljon szakembereinkhez!

  A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Töltse le applikációnkat!

  Foglaljon időpontot könnyen, egyszerűen, telefonálás nélkül! Kövesse nyomon leleteit, előjegyzéseit kényelmesen! Tovább