A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Jelenik Zsuzsanna, dr.

 

Tanulmányok

1974-ben végzett Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Karán. 1979-ben "Gyermekgyógyászat" -, 1983-ben "Fertőzőbetegségek" területén szerzett szakvizsgát.

Munkahelyek

  • 1974- től a Szent László Kórházban dolgozott gyermekorvosként.
  • 1999 óta az országos Epidemiológiai Központ Utazás-egészségügyi és Oltóközpontja 

Fő szakterületei

A szerzett immunhiányos betegség és a gyermekkori védőoltások.
1999-től az Országos Epidemiológiai Központ Nemzetközi Oltóközpontját vezeti, ahol utazással kapcsolatos oltásokat és egészségügyi felkészítést végeznek
2003-ban az Utazási Medicina Nemzetközi Társasága (ISTM) által kiírt vizsgán szerzett minősítést: "Certificate in Travel Health"

Nyelvtudás

Magas szintű angol nyelvtudással rendelkezik.

Társasági tagságok

A Magyar Infektológiai Társaság-, a Magyar Gyermekorvosok Társaságának-, a Gyermek Fertőzőbetegségek Európai Társaságának (ESPID) és az Utazási Medicina Nemzetközi Társaságának (ISTM) tagja.

Jelenleg a Nemzetközi Oltóközpont vezető főorvosaként egyedülállóan foglalkozik a külföldre utazók felkészítésével , immunizációjával és a Budai Egészségközpontban is ezt a tevékenységet látja el. 

InterjúkAmennyiben szeretne bejelentkezni kollégánkhoz infektológus magánrendelésre, hívja a +36-1-489-5200 telefonszámot, ahol diszpécserszolgálatunk minden hétköznap 8.00 és 20.00 óra között fogadja hívását! 

Kapcsolódó témák