• Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-5200 | E-mail: info@bhc.hu
  language enmagyar

  Emlő ultrahang

  Mi a vizsgálat célja?

  A vizsgálat során képet alkotunk az emlő szerkezetéről és a benne lévő elváltozásokról. Ultrahanggal különbséget lehet tenni a szöveti és a folyadékot tartalmazó képletek között valamint megállapítható, hogy a folyadék híg vagy sűrű jellegű. Látszanak a tág tejutak. Gyulladásos folyamatnál megállapítható, hogy van-e tályog képeződés, van-e szükség sebészeti beavatkozásra. Vizsgálathoz minden esetben hozzátartozik a hónaljak vizsgálata is.

  Ultra-Sound

  Mikor alkalmazzuk?

  35 éves kor alatt emlő diagnosztikában ez a választandó első lépés. Szükség esetén javasoljuk a mammográfiát. 35 éves kor fölött, mammográfia kiegészítő vizsgálataként használjuk. 35 éves kor felett önmagában daganat szűrésre nem elegendő.

  Milyen előkészítés szükséges?

  A vizsgálat előkészületet nem igényel.

  Hogyan történik a vizsgálat?

  A bőrre zselészerű anyag kerül, mely lehetővé teszi a vizsgáló eszköz és a bőr közötti jó kontaktust, melyre szükség van az ultrahang képalkotáshoz.

  Mikor kontraindikált a vizsgálat?

  Kontraindikáció nincs. Vizsgálat terhesség és szoptatás alatt is végezhető.

  Forduljon szakembereinkhez!

  A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 20 év tapasztalatait és 330.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Foglaljon időpontot hétköznap 08:00 - 20:00 között a +36 1 489-5200 számon!

    

  Tájékoztatás rendszerátállásról

  ×

  Üzemszünet október 14. 20:00-tól október 17. 24:00-ig. Részletek