2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kedvezmények
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Kapcsolat

  Tájékoztatjuk kedves pácienseinket, hogy 2024. május 07-től a Királyhágó utcai telephely forgalmi útjait a kórházfejlesztési munkálatok miatt kétirányúsítjuk.

  Személygépkocsival érkező pácienseink kizárólag a „D” épület oldalsó és frontális parkolójában tudják járművüket elhelyezni. A kétirányúsítás miatt a közlekedőutak mellett parkolni nem lehetséges!

  Tekintettel arra, hogy a főbejárat a parkolók irányából személygépkocsival nem érhető el, kérjük, hogy az alagsori, földszinti, illetve második emeleti recepciókat a „B” épület hátsó részének bejáratán keresztül szíveskedjenek megközelíteni! A térképen szaggatott vonallal jelöltük, hogy gyalogosan a parkolóból hogyan lehet megközelíteni a bejáratot.

  Pakrolás

  Felmerülő kérdés esetén biztonsági szolgálatunk munkatársai a helyszínen állnak szíves rendelkezésre.

  Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

  Központi telefonszámunk: +36 1 489 5200


  Online időpontfoglalás

  Online ügyfélszolgálatunkon keresztül számos szakrendelésre kényelmesen foglalhat időpontot! Egyedülálló módon korábbi leleteit és vizsgálati eredményeit is megtekintheti, vagy tetszés szerint letöltheti, kinyomtathatja. Tovább az online ügyfélszolgálatra.


  Időpontfoglalás applikációval

  A BHC MyHealth mobil alkalmazás megkönnyíti és meggyorsítja az ügyintézés folyamatát. Foglaljon időpontot könnyen, egyszerűen, telefonálás nélkül, legyen naprakész előjegyzéseiről, és értesüljön mielőbb legfrissebb híreinkről, aktuális kedvezményeinkről!

  Töltse le az applikációt a Google Playről vagy az App Store-ból!

  App Store - BHC MyHealth
  google play - BHC MyHealth

  További információk a BHC MyHealth applikációról.


  Telefonos időpontfoglalás

  Telefonos bejelentkezéshez hívja a +36-1-489-5200 telefonszámot, ahol diszpécserszolgálatunk fogadja hívását minden hétköznap 8:00 és 20:00 óra között.
   

  Májusi kedvezmények - Lépjen a gyógyulás útjára!

  Ügyfélszolgálatunk hívásforgalma

  Az Ön bizalma és elégedettsége kiemelten fontos számunkra, ezért az alábbi táblázattal szeretnénk segítséget nyújtani, hogy a lehető legkevesebbet várakozzon diszpécserünk kapcsolásáig.

  ufsz-foglaltsaga-2020

  További információk

  Orvosainkkal, orvosaink rendelési idejével, szakterületeikkel kapcsolatos, vagy egyéb kérdéseivel forduljon bizalommal munkatársainkhoz az info@bhc.hu e-mail címen, ahol készséggel állunk rendelkezésére! (Bejelentkezni e-mailen nem lehetséges!)
   

  Telephelyeink

  Elérhetőségek

  Egyéb információk:

  • Cégnév: Budai Egészségközpont Zrt.
  • Cégjegyzékszám: 01-10-141707
  • Adószám: 27714933-2-43
  • Székhely: 1126 Budapest, Királyhágó utca 1-3.
    

  Milyen iratokat kell magammal hoznom?

  Kérjük, hogy korábbi egészségügyi dokumentációját, leleteit, valamint személyes iratait (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ-kártya) hozza magával a vizsgálatra!

  Az EESZT-ben történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.

   

  Pácienseink véleménye fontos számunkra, amennyiben elégedett volt a Budai Egészségközpont által nyújtott szolgáltatásokkal, úgy kérjük értékelje intézményünket!

  Térkép

  Forduljon szakembereinkhez!

  A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.