2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kedvezmények
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Kapcsolat

  Tisztelt Pácienseink!

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy intézetünk beruházási munkálatainak fokozódásával egyidejűleg szigorú parkolási rendet vezettünk be, annak érdekében, hogy kapacitásainkat optimalizáljuk.

  Ügyfeleink részére a „D” épület melletti területen alakítottuk ki parkolózónát, melynek helyét az alábbi térképen jelöljük.

  Kérjük tájékozódjon aktuális parkolási szabályzatunkról!

  Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a parkoló kapacitása korlátozott és kizárólag a privát járóbeteg-ellátásra érkező pácienseink vehetik igénybe.

  A mozgásukban korlátozott pácienseink, akiket személygépkocsival hoznak vizsgálatra a „B” épület hátsó bejáratán keresztül tudnak az épületbe bejutni, ugyanakkor ott parkolni nem lehetséges. A vizsgálat időtartamára a kijelölt parkolót lehet igénybe venni szabad kapacitás esetén.

  Kérjük, hogy indulás előtt tervezzék megérkezésüket és tájékozódjanak a környékbeli parkolási- és közösségi közlekedési lehetőségekről!

  Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

  Központi telefonszámunk: +36 1 489 5200


  Online időpontfoglalás

  Online ügyfélszolgálatunkon keresztül számos szakrendelésre kényelmesen foglalhat időpontot! Egyedülálló módon korábbi leleteit és vizsgálati eredményeit is megtekintheti, vagy tetszés szerint letöltheti, kinyomtathatja. Tovább az online ügyfélszolgálatra.


  Időpontfoglalás applikációval

  A BHC MyHealth mobil alkalmazás megkönnyíti és meggyorsítja az ügyintézés folyamatát. Foglaljon időpontot könnyen, egyszerűen, telefonálás nélkül, legyen naprakész előjegyzéseiről, és értesüljön mielőbb legfrissebb híreinkről, aktuális kedvezményeinkről!

  Töltse le az applikációt a Google Playről vagy az App Store-ból!

  App Store - BHC MyHealth
  google play - BHC MyHealth

  További információk a BHC MyHealth applikációról.


  Telefonos időpontfoglalás

  Telefonos bejelentkezéshez hívja a +36-1-489-5200 telefonszámot, ahol diszpécserszolgálatunk fogadja hívását minden hétköznap 8:00 és 20:00 óra között.
   

  Lendüljön formába tavaszi kedvezményünkkel!

  Ügyfélszolgálatunk hívásforgalma

  Az Ön bizalma és elégedettsége kiemelten fontos számunkra, ezért az alábbi táblázattal szeretnénk segítséget nyújtani, hogy a lehető legkevesebbet várakozzon diszpécserünk kapcsolásáig.

  ufsz-foglaltsaga-2020

  További információk

  Orvosainkkal, orvosaink rendelési idejével, szakterületeikkel kapcsolatos, vagy egyéb kérdéseivel forduljon bizalommal munkatársainkhoz az info@bhc.hu e-mail címen, ahol készséggel állunk rendelkezésére! (Bejelentkezni e-mailen nem lehetséges!)
   

  Telephelyeink

  Elérhetőségek

  Egyéb információk:

  • Cégnév: Budai Egészségközpont Zrt.
  • Cégjegyzékszám: 01-10-141707
  • Adószám: 27714933-2-43
  • Székhely: 1126 Budapest, Királyhágó utca 1-3.
    

  Milyen iratokat kell magammal hoznom?

  Kérjük, hogy korábbi egészségügyi dokumentációját, leleteit, valamint személyes iratait (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ-kártya) hozza magával a vizsgálatra!

  Az EESZT-ben történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.

   

  Pácienseink véleménye fontos számunkra, amennyiben elégedett volt a Budai Egészségközpont által nyújtott szolgáltatásokkal, úgy kérjük értékelje intézményünket!

  Térkép

  Forduljon szakembereinkhez!

  A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.