A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Rendelőink

XII. kerület, Nagy Jenő utca 8.

Egészségközpontunk hivatalos székhelye. Ebben az elegáns épületben 13, minden szükséges eszközzel felszerelt rendelő található, ahol a szakorvosi vizsgálatok széles palettája mellett radiológiai és labordiagnosztikai tevékenységet folytatunk. Nyitvatartás: hétfő 7:10-21:00, kedd-péntek 7:10-20:00.

XII. kerület, Királyhágó utca 1-3.

A Királyhágó utcai épületben található kiválóan felszerelt rendelőinkben hétfőtől csütörtökig 7:20-20:00-ig, pénteken 7:20-18:00-ig fogadjuk privát pácienseinket, valamint ide szerződött vállalati ügyfeleink számára itt biztosítjuk a foglalkozás-egészségügyi ellátást és magánszemélyek számára komplex menedzserszűréseket is nyújtunk. A helyszínen kiváló orvostechnikai és diagnosztikai eszközpark áll szakembereink és pácienseink rendelkezésére (CT, MRI, UH, DEXA).

Ebben az épületben működik az Országos Gerincgyógyászati Központ, a Budai Egészségközpont Szakkórháza is. A kórházi szárnyban közfinanszírozott gerincgyógyászati járó- és fekvőbeteg ellátást végzünk.

III. kerület, Záhony u. 7. - Graphisoft Park

A 2011 tavaszán megnyitott rendelőnkben az ide szerződött vállalati ügyfeleink számára biztosítjuk a foglalkozás-egészségügyi ellátást, valamint a rendszeres orvosi és asszisztensi jelenlétet. A 2017 őszi bővítést követően már privát pácienseink is igénybe vehetik az itt elérhető szolgáltatásainkat. Záhony utcai rendelők nyitvatartása: hétfő: 8:00-17:00, kedd: 8:00-18:00, szerda, csütörtök: 8.00-20.00, péntek: 8.00-15.00

A térképen megjelöltük az I épületet (más nevén fogadóépületet), melyet a bevásárlóközpont felőli oldalon találnak. Ennek az épületnek az első emeletén várja Önöket a Budai Egészségközpont!

 


Kérjük feltétlen jelentkezzen be a 489 5200 számon, mert a nyitvatartási idő változhat!