A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Rendelőink

A Budai Egészségközpont – a főváros egyik legnagyobb magánegészségügyi intézményeként – Budapest immár három frekventált, jól megközelíthető pontján várja pácienseit.

  • Jó megközelíthetőség,
  • igényes környezet,
  • kiválóan felszerelt rendelők,
  • korszerű orvostechnikai és diagnosztikai eszközpark
jellemzi minden rendelőnket. 

    BSR Center, 13. kerület, Váci út 135-139.12. kerület, Királyhágó utca 1-3.

    12. kerület, Nagy Jenő utca 8.

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.Értesítés a levelező rendszer szüneteltetéséről

Felhívjuk tisztelt pácienseink figyelmét, hogy levelező szerverünk frissítésére március 4. csütörtök 16:00 és március 5. 04:00 között kerül sor. A frissítés befejezéshez szükség lesz a levelező szolgáltatás ideiglenes leállítására, így a jelzett intervallumban Intézetünk elektronikus levelezése szünetelni fog:
1. Az info@bhc.hu emailcímre küldött levelek nem érkeznek be. Kérjük pácienseinket, hogy leleteiket ne emailben küldjék el, szíveskedjenek azokat magukkal hozni.
2. Az e-recept és telekonzultáció szolgáltatásaink esetében csak a 16:00 óráig feldolgozott időpontfoglalásokat áll módunkban visszaigazolni.
3. A páciensek időpontfoglalását visszaigazoló email a pénteki nap folyamán érkezik meg.
4. Ugyanígy, az online foglalási rendszerünkre leadott regisztrációs kérést visszaigazoló levelet is pénteken küldi ki a rendszer.

Köszönjük megértésüket!