2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kedvezmények
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  2023-as cikkek

  Empátiával a női egészség megőrzéséért

  Tudja meg Dr. Nagy László Zoltán szülész-nőgyógyász szakorvostól, hogy melyek a leggyakoribb panaszok, amelyekkel pácienseink felkeresik a nőgyógyászati szakorvosi rendelést!

  A fertőző betegségek megelőzhetők

  Tudja meg Dr. Jelenik Zsuzsanna infektológus szakorvostól, hogy miért érdemes egy hosszabb, távoli célpontra való utazás előtt igénybe venni oltóközpontunk szakrendelését!

  Gyógyítás tudományos igényességgel

  Tudja meg Dr. Bencze Ágnes kardiológus, belgyógyász szakorvostól, hogy melyek a leggyakoribb tünetek, amelyekkel a páciensek felkeresik a kardiológia szakrendelést, milyen eszközöket alkalmazunk a pontos diagnózis megállapításához!

  A neurológia változatossága

  Tudja meg Prof. Dr. Molnár Mária Judit neurológustól, hogy mely tünetek esetében van kiemelt jelentősége a neurológiai, azaz ideggyógyászati vizsgálatoknak!

  Allergia típusok és vizsgálatuk

  Tudja meg Dr. Madarasi Anna PhD allergológus, szakorvostól, hogy a légúti-, az ételallergia és a csalánkiütések esetében milyen vizsgálati módszereket alkalmazunk és milyen terápiás lehetőségek állnak rendelkezésre a Budai Egészségközpont szakrendelésén!

  Mikor keressük fel a szemészetet?

  Tudja meg Dr. Provandier Sebastientől, a Budai Egészségközpont francia anyanyelvű szemész szakorvosától, hogy melyek azok a tünetek, amelyekkel a páciensek a leggyakrabban felkeresik a szemészeti szakrendelést!

  Gondoskodó szakértelem – komplex gyógyítás

  Ismerje meg a Nagy Jenő utcai telephelyünket!

  Mit nyújt a foglalkozás-egészségügyi vizsgálat?

  Tudja meg Dr. Ézsi-Kántor Anita foglalkozás-egészségügyi szakorvosunktól, hogyan zajlik a Budai Egészségközpontban a munkaalkalmassági vizsgálat, mi a célja és hogyan járulhat hozzá az a munkavállaló egészségmegőrzéséhez!

  Új év - új étel!

  A megfelelően összeállított étrend tekinthető az egyik leghatékonyabb eszköznek a testi és lelki egészség megőrzésében.

  Szemészeti szakrendelés a Budai Egészségközpontban

  Tekintse meg filmünket, melyben Dr. Szathmáry Enikő szemész szakorvos mondja el melyek a leggyakoribb szemproblémák, melyekkel pácienseink felkeresik szakrendelésünket!

  Reumatológiai szakrendelés a Budai Egészségközpontban

  Nézze meg filmünket, melyben Dr. Péter Endre főorvos a leggyakoribb reumatológiai kórképeket, valamint azok vizsgálati módszereit mutatja be, továbbá az életmódbeli tényezők fontosságára hívja fel a figyelmet!

  Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét

  A méhnyakrák sajnos még mindig sok áldozatot szed annak ellenére, hogy védőoltással, illetve a rendszeres szűrővizsgálattal megelőzhető és időben diagnosztizálható, így eredményesen gyógyítható.

  5 tanács a visszerek ellen

  Az egyik legfontosabb rizikófaktor az öröklött hajlam, de emellett fontos szerepe van az életmódnak is a betegség kialakulásában.

  Mit kell tudni a sérvről és mire figyeljünk műtét után?

  Sérv (hernia) akkor alakul ki, amikor valamilyen belső szerv kórosan előtüremkedik abból az üregből, amelyben normál esetben elhelyezkedik (pl. hasüreg, mellüreg).

  Kardiológiai vizsgálatok a Budai Egészségközpontban

  Nézze meg filmünket, melyben Dr. Menyhárt Orsolya bemutatja, milyen tünetekkel keresik fel legtöbben a kardiológiát, valamint korszerű rendelőinkben milyen vizsgálatokra van lehetőség!