A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Ajánlott védőoltások

Vaxigrip

Az idei influenza elleni oltóanyag (Vaxigrip) - a WHO ajánlása szerint - tartalmazza az ismert influenza törzsek és a H1N1 ellen védettséget adó komponenst is! A megfelelő védettség érdekében minden szezonban ajánlatos a védőoltás megismétlése!    

  • A/California/7/2009 (H1N1)pdm09 - eredetű NYMC X-179A reasszortáns törzs
  • A/Victoria/361/2011 (H3N2) - eredetű IVR-165 reasszortáns törzs
  • B/Wisconsin/1/2010-szerű B/Hubei-Wujiagang/158/2009 eredetű NYMC BX-39 reasszortáns törzs

Oltóközpontunkban 3 éves kor felett a Vaxigrip vakcina biztonsággal adható, Junior formája pedig alkalmas a 6-35 hónapos korosztály védelmére.

IDFlu

Felhívjuk figyelmüket egy másik felnőttek számára adható oltóanyagra is (IDFlu 9 és 15), melyet egy speciális fecskendővel juttatunk a szervezetbe, és számos előnnyel rendelkezik:

  • a 1,5 mm-es mikrotű tízszer kisebb, mint a hagyományos tűk
  • bőrbe adjuk, nem izomba, ezért csaknem teljesen fájdalommentes
  • higanyérzékenységben és vérzékenységben szenvedőknek is adhat

Forduljon szakembereinkhez!

A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mindegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 18 év tapasztalatait és 300.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

A cikk dr. Jelenik Zsuzsanna közreműködésével készült. 

Betegbiztonsági protokoll a Budai Egészségközpontban

Kiemelten fontosnak tartjuk pácienseink és az itt dolgozó szakemberek biztonságát, ezért Intézetünkben – a hatályban lévő aktuális rendelkezéseknek megfelelően – a koronavírus elleni védekezés számos formáját alkalmazzuk, melyekről részletesen EZEN a hivatkozáson olvashat.

A gyors ügyfélkiszolgálás érdekében új telefonvonalat biztosítunk koronavírus-teszt időpontfoglaláshoz: +36 1 999-1727
A fenti telefonszámon kollégáink kizárólag koronavírus-tesztre jegyzik elő tisztelt ügyfeleinket hétköznap 08:00 - 20:00 között.

A helyszíni előszűrés kérdőív letöltéséhez kérjük kattintson IDE!

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.