A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Szűrővizsgálatok

Szűrővizsgálati protokolljainkat a magyar és a nemzetközi ajánlások figyelembe vételével, a Budai Egészségközpont 15 éves szűrővizsgálati tapasztalata alapján állítottuk össze és folyamatosan fejlesztjük.

Amennyiben további információra lenne szüksége, ügyfélszolgálati munkatársaink a (+36) 1 489-5200-ás telefonszámon vagy az info@bhc.hu címen készséggel állnak rendelkezésére!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. február 1-jétől egyes szolgáltatásaink árai megváltoznak. Kérjük, hogy az ezen dátum utáni időpont egyeztetésekor már az alábbi linken található új árlista tételeket vegyék figyelembe! (A listában nem szereplő szolgáltatások árai nem változnak.)

Árlista - 2017. február 1-től érvényes

Felhívjuk figyelmüket, hogy lenti árlistánkban az új árak kizárólag az adott naptól lesznek láthatóak!

Bármilyen felmerülő kérdés estén telefonos ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésre a 489-5200 telefonszámon vagy az info@bhc.hu e-mail címen.

szűrővizsgálatok

Szűrővizsgálataink összehasonlító táblázatát megtekintheti itt

Forduljon szakembereinkhez!

A négyszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban minden privát járóbeteg szolgáltatást egy helyen megtalál, több mint 150 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 15 év tapasztalatait és 180.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

Szűrővizsgálaton való részvétellel 100 000 Ft értékű wellnesst nyerhet!