2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kedvezmények
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    Tesztelje Ön is új fejlesztésünket, az iLeletet!

    Létrehozás dátuma: 2024-03-11

    A betegedukáció régóta szívügyünk, hisz bizonyított tény, hogy a gyógyulás sikerét hatékonyan segíti a tájékozottság. Ezen célt szolgálja a gerincbetegeket támogató, legújabb fejlesztésünk is, a mesterséges intelligencián alapuló beteginformációs webrendszer, az iLelet.

    Tesztelje Ön is új fejlesztésünket, az iLeletet!

    Az online edukációs rendszer által közérthetőbbé válik pácienseink számára a gerincről készült MR-eredmény, így tisztább kép alakul ki a betegségről, ami nagy mértékben hozzájárul a gyógyulás sikeréhez is.

    Az iLelet végső optimalizálásához elengedhetetlen a betegek visszajelzése – ebben kérnénk szíves segítségüket. A tesztelés teljesen anonim és önkéntes, körülbelül 15 percet vesz igénybe. A lépései a következők:

    1. Először, kérjük, olvassa el az ITT elérhető MR-leletet! (Ez egy olyan szöveges lelet, amit egy MR-vizsgálat után kézhez kap a páciens.)

    2. Ezt követően, kérjük, lépjen be az iLelet rendszerbe az alábbi linkre kattintva:

    https://ilelet.bhc.hu

    Legyen kedves, használja az alábbi felhasználónevet és jelszót:
    teszt1@autorad.eu
    2023Januar

    3. Kérjük, olvassa el a főoldalon (https://ilelet.bhc.hu) található információkat!

    4. A honlapon az "iLELETEIM" főmenüpont alatt találja a szöveges MR-leletből generált iLeletet. Kérjük, ezt tekintse át, próbálja ki a különböző funkciókat! (Szabadon navigálhat a honlapon, a vonatkozó iLelethez bármikor vissza tud térni.)

    5. Végül, kérjük, nyissa meg és töltse ki az alábbi linken az online űrlapot, amely a tapasztalatokat hivatott összegyűjteni!
    https://www.surveymonkey.com/r/QHMXNTP

    Segítségét előre is hálásan köszönjük!

    Dr. Lazáry Áron
    a Budai Egészségközpont szakkórháza, az Országos Gerincgyógyászati Központ igazgató-helyettese, az AUTORAD kutató-fejlesztő konzorcium vezetője


    Forduljon szakembereinkhez!

    A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont

    Töltse le applikációnkat!

    Foglaljon időpontot könnyen, egyszerűen, telefonálás nélkül! Kövesse nyomon leleteit, előjegyzéseit kényelmesen! Tovább