A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Egészséges Hegyvidék Program

Idősek Egészségiskolája 

Az első, nagy sikerű prezentációt 2013. október 16-án, több mint 70 érdeklődő előtt tartotta meg Dr. Ferenc Mária, a korosodó gerincet érintő problémákról, ezt követte Dr. Fáy Andrea doktornő előadása a bőrelváltozásokról. December 18-án pedig az időskori balesetek elkerülése volt a téma, erről Dr. Farkas Gábor traumatológus, ortopéd szakorvosunk tartott érdekes előadást.


   

A 2014-es év első előadásában január 22-én Tarnai Irén dietetikust hallgathatta meg az érdeklődő közönség az időskori táplálkozás témakörében. Februárban a mozgásszervi problémákkal foglalkoztunk, Dr. Szíjártó Katalin reumatológus szakorvos ismertette a publikummal a legfontosabb tudnivalókat. Márciusi előadásunkban Dr. Császár Noémivel az időskori életválságokat elemeztük ki.

   

Áprilisban az arteriosclerosis-al foglalkoztunk, a szív- és érrendszeri megbetegedésekről tartott előadásban, Dr. Fehér Anna, belgyógyász-kardiológus szakorvosunk ismertette a tudnivalókat az érdeklődő kerületieknek. Dr. Nagy László Zoltán a változó korról és klimaxról tartott ismertetőt már az őszi szemeszterben, míg Dr. Puhl Mária a korszerű radiológiai ismeretekbe nyújtott betekintést az érdeklődők számára.

   

Novemberi előadásunkat a Parkinson-kór szakértője, Dr. Német Rozália tartotta meg, betekintést nyújtva a betegséggel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókba. Az év lezárásaként Dr. Somhegyi Annamária tartott előadást az időskori rendszeres mozgás jelentőségéről.
A 2015-ös év első előadásában, februárban, a krónikus fájdalom pszichoterápiás vonatkozásait ismerhettük meg Bagdi Petra előadásában.

   

Dr. Jakab Gábor márciusi előadásában a csontrikulás sebészeti kezeléséről beszélt az érdeklődőknek. Áprilisban pedig Újkéri Noémi, gyógytornászunk a csontritkulás lehetséges megelőzéseiről tartotta meg érdekes előadását.