A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Debreczeni Róbert, dr.


Általános orvosi diplomámat 1989-ben szereztem meg a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Az egyetemi tanulmányok mellett 1988-89-ben az Országos Mentőszolgálat Budapesti Szervezeténél mentőtiszti beosztásban dolgoztam.

1989-2000-ig a Fővárosi Önkormányzat Szent Imre Kórházának Neurológia osztályának orvosa, 2001-től a Semmelweis Egyetem ÁOK Neurológiai Klinikájának munkatársaként a Doppler laboratórium vezetője és az általános neurológiai részleg egyik osztályvezető adjunktusaként dolgozom.

Magyar és angol nyelven oktatok és az angol nyelvű képzés tanulmányi felelősi munkáját is ellátom. Az agyi keringésszabályozás témájában évek óta szakdolgozati és tudományos diákköri témavezető vagyok.

1991-ben sajátítottam el az agyi erek, három éve a környéki idegek ultrahang vizsgálatának technikáját.

2009-ben a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájába egyéni fokozatszerzésre jelentkeztem, témavezetőm prof. Szirmai Imre volt, dolgozatomat: Az agyi keringés poligráfiás vizsgálata címmel 2010-ben védtem meg és doktori fokozatot szereztem.