A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Földes Márta, dr


1980-ban szereztem meg orvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetemen,és az egyetem Börgyógyászati Klinikáján kezdtem el dolgozni, ahol nemzetközileg is rendkívül elismert szakemberek voltak a mestereim. A betegellátó klinikai munka mellett tudományos kutatást is folytattam , mikológiai témakörben. Mikoszerológiai vizsgálataim eredményeiről írt egyik tudományos közleményemért 1989-ben megkaptam a Bőrgyógyászati és venerológiai szemle nívódíját .

Szakvizsgát bőr-, nemigyógyászat és kozmetológiából , valamint mikológiából tettem.
Egyetemi éveim alatt számtalan külföldi és hazai konferencián vettem és veszek a mai napig is részt, melyeken rendszeresen tartottam és tartok napjainkban is előadásokat.

1988-1989 –ig a hannoveri egyetem bőrklinikáján dolgoztam meghívott ösztöndíjasként , ahol osztályt vezettem és rendszeresen tartottam mikológiai továbbképzést a klinika orvosainak.

Hazatérésem után a bőrklinika ambulanciájának lettem a vezetője 2001-ig, emellett 1998-tól 2013-ig a klinika STD centrumának is a vezetője voltam.
1989 óta folytatok magánrendelést, 2014-től pedig már csak magánpraxisban dolgozom.

Érdeklődési területeim az általános bőrgyógyászat mellett a szexuális úton terjedő betegségek (STI ) , valamint az esztétikai bőrgyógyászat, mellyek már több , mint 15 éve foglalkozom. Végzek hyaluronsavas töltést, botox kezelést, savas hámlasztást, CO2 lézeres , frakcionált mikrotűs radiofrekvenciás , és HIFU kezeléseket.

Rendszeresen veszek részt hazai és külföldi továbbképzéseken , kurzusokon bőrgyógyászati, venerológiai és esztétikai témakörben.