A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Fontányi Zoltán, dr.

Tevékenységi kör

Nőgyógyászati rendelés, ahol heveny nőgyógyászati kórképek vizsgálatát, szűrővizsgálatokat, teljes körű diagnosztikát - ideértve a sonoHSG meddőség kivizsgálását célzó eljárást is - és az igazolt elváltozások esetében szükséges kezeléseket végzem, különös tekintettel a vizeletelcsöpögés az ún. inkontinencia területén.
Terhes gondozást, azaz a terhesség megállapításától a szülésig, minden szükséges vagy javasolt gondozási feladatot ellátok, ehhez segítségként szolgál a Budai Egészségközpont szakmai háttere .

Szakmai tapasztalat, gyakorlat

Szakmai gyakorlatomat a Semmelweis Egyetem II. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján szereztem, ahol 1993 januárjától megszakítás nélkül dolgozom, és végzek folyamatos szülészeti és nőgyógyászati tevékenységet.

Inkontinencia szakterületen a kivizsgáláshoz tartozó speciális diagnosztikában (urodinámia) is gyakorlatot szereztem. A vizelet inkontinencia kivizsgálására, megoldására speciális szakrendelésben vettem/és újból veszek részt a II. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán. Konzervatív kezelés területén együttműködök gyógytornászokkal és indokolt esetben gyógyszeres kezelés beállítását is végzem.

A műtéti megoldások (hüvelyi, laparoszkópos és hasi úton) széles körét végzem a II. sz. Szülészeti és nőgyógyászati Klinikán.

Szülészet- nőgyógyászatból szakvizsgát 1996 áprilisában szereztem. Tapasztalatomat elő sorban a klinika minden osztályán teljesített szolgálat és a járó betegek ellátása során, kezdetben beosztottként majd 2007 óta osztályvezető, 2008-től pedig ügyeletvezetőként szereztem. Az eltelt időben jelentős tapasztalatra tettem szert az akut és járó betegellátás, szülészeti ellátás és nőgyógyászati operatív területen. A klinikán és részben amellett speciális aneszteziológiai és intenzív terápiás, kódolási és finanszírozási, és alapszintű ultragang képzésben részesültem, mely képzések eredményeit a gyakorlatban is folyamatosan alkalmazom munkám során.

Amennyiben szeretne bejelentkezni kollégánkhoz nőgyógyász magánrendelésre, hívja a +36-1-489-5200 telefonszámot, ahol diszpécserszolgálatunk minden hétköznap 8.00 és 20.00 óra között fogadja hívását! 

Kapcsolódó témák