A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Szabó Olga, dr.

Tanulmányok

Diploma: Szegedi Orvostudományi Egyetem
Általános Orvosi Kar 1986

Szakképesítés

belgyógyászat 1992
infektológia 1998

Érdeklődési terület

25 éven keresztül a Szent László Kórház Gasztroenterológiai és Hepatológiai oszályán, illetve hepatológiai szakrendelésén dolgoztam, infektológusként főként májbetegségek kivizsgálását és kezelését végeztem és ezt a munkát folytatom itt, a Budai Egészségközpontban is. A hepatológiai szakrendelésen az emelkedett májenzimek, sárgaság, májmegnagyobbodás, a májban ultrahanggal kimutatott diffúz vagy gócos eltérések kivizsgálást végzem.

Foglalkozom gyógyszerek és alkohol okozta májkárosodásban, zsíranyagcsere (zsírmáj) és egyés egyéb anyagcsere betegségek okozta krónikus májbetegségekben , valamint Hepatitis vírusok (A, B, C, D, E) okozta akut (heveny) és krónikus (idült) májgyulladásban vagy már májzsugorodásban szenvedő betegek kezelésével és gondozásával.

Amennyiben szeretne bejelentkezni kollégánkhoz belgyógyász magánrendelésre, hívja a +36-1-489-5200 telefonszámot, ahol diszpécserszolgálatunk minden hétköznap 8.00 és 20.00 óra között fogadja hívását!