A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Tahy András, dr.

 Tanulmányok, szakvizsgák

1990-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi karán.
Az év szeptemberétől kezdtem dolgozni a Semmelweis Orvostudományi Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján.
1994-ben Szülészet-nőgyógyászat szakvizsgát tettem.
1998-ban Gyermek-nőgyógyászatból tettem szakvizsgát.
2001-ben Egészségügyi szakmenedzserként MSC fokozatot tettem.

Az Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján bekapcsolódtam a meddőség hormonális okainak kutatásába. Szép eredményeket sikerült elérni a meddőségek kivizsgálásában és megoldásában, a sárgatest elégtelenség felismerésével és kezelésével. 
Az utóbbi évtized nagy előretörését a polycystás ovárium szindróma kivizsgálása és kezelése jelentette, mikor felismerésre került a vércukor - inzulin anyagcsere zavara a háttérben. 

Gyermeknőgyógyászat: a gyakori gyulladások, fejlődési zavarok, rendellenességek szűrése, gyógyítása, a pubertás zavarainak diagnosztizálása, vérzészavarok kezelése jelenti a leggyakoribb tevékenységeket.

Interjú Doktor Úrral, téma: a meddőség

Amennyiben szeretne bejelentkezni kollégánkhoz nőgyógyász magánrendelésre, hívja a +36-1-489-5200 telefonszámot, ahol diszpécserszolgálatunk minden hétköznap 8.00 és 20.00 óra között fogadja hívását! 

Kapcsolódó témák