A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Wenczl Mónika, dr.

Tanulmányok

A szombathelyi Nagy Lajos Gimnáziumban érettségiztem, majd 1996-ban a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem fogorvosi diplomát summa cum laude minősítéssel, kiváló fogorvostanhallgató kitüntetéssel.

1996-tól a Központi Stomatológiai Intézetben dolgozom. Szakképzésem során az Intézet gyermekfogászati, konzerváló fogászati, protetikai és paradontológiai szakrendelésein dolgoztam hosszabb ideig, részt vettem a fővárosi központi ügyelet és ambulancia munkájában is.

2000-ben fog- és szájbetegségek szakvizsgát szereztem, azóta a konzerváló fogászati osztályon dolgozom. Rendszeresen részt veszek az Intézet belső képzési és tudományos programjában, a fogorvostanhallgatók és a fogászati asszisztensek oktatásában.

2005-ben megszereztem az EU-konform konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa címet.

Szakmai tevékenység

2008-tól a Budai Egészségközpont fogorvosi részlegét vezetem, elsősorban esztétikai és konzerváló fogászati, protetikai (fogpótlások), paradontológiai (fogágybetegségek) és gyermekfogászati pácienseket kezelek, angol és német nyelven is. Három gyermek édesanyjaként kellő megértéssel kezelem a szorongó gyermekeket és felnőtteket.


Amennyiben szeretne bejelentkezni kollégánkhoz fogorvos magánrendelésre, hívja a +36-1-489-5200 telefonszámot, ahol diszpécserszolgálatunk minden hétköznap 8.00 és 20.00 óra között fogadja hívását!

Kapcsolódó témák