2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kedvezmények
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    Legyen tökéletes a Karácsonyod!

    Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

    Utolsó módosítás dátuma: 2022-06-29

    Elérkezett a december, a karácsony már az ajtónkon kopogtat. Lehullott az első hó, a kirakatok ünnepi díszben pompáznak, tervezgetjük az ajándékokat és a karácsonyi menüt. Izgatottan várjuk a családi találkozásokat, az ünnepi ételeket és illatokat. A legfontosabb azonban, hogy testben és lélekben is ráhangolódjunk az ünnepekre annak érdekében, hogy az év legszebb napjai nyugalomban és szeretetben teljenek, és újult erővel vághassunk neki az újévnek.

    A nagy rohanásban és a túlhajszolt hétköznapokban ugyanis hajlamosak vagyunk megfeledkezni a karácsony valódi értékeiről. A négy héten át tartó advent során lelkünket előkészíthetjük az ünnepre, fokozatosan megteremthetjük a békét szívünkben. Ám nehéz feladat egyik napról a másikra kiszakadni a hétköznapok zsongásából és hátrahagyni mindennapi problémáinkat. Ebben segítenek a Budai Egészségközpontban igénybe vehető Selfness kezelések, melyek hozzájárulnak testünk belső egyensúlyához és vitalitásához. Segítségükkel aktívabbak és kreatívabbak leszünk, visszanyerjük belső harmóniánkat, mellyel nem csak önmagunknak, de másoknak is rengeteg örömet szerezhetünk.

    Azt kapd, ami a legjobb Neked!

    „Mindannyian különbözőek vagyunk, másként éljük az életünket, mindenkinek másra van szüksége ahhoz, hogy megtalálja a belső egyensúlyt, hogy harmóniába kerülhessen önmagával. Ezért olyan személyre szabott életmód tanácsokkal látjuk el a hozzánk látogatókat, amelyeket az év minden napján tudnak alkalmazni annak érdekében, hogy harmonikusan élhessék a hétköznapokat és könnyedén vehessék az akadályokat” – mondta Dr. Kuklis Eszter, a Budai Egészségközpont életmód tanácsadója.

    Masszázs a testi és lelki felfrissülésért

    A Selfness egyik fontos eleme – az életmód szűrővizsgálatok mellett – a masszázs terápia. Az érintés életszükségletünk, mely energiával tölt fel, örömet és biztonságérzetet ad, az ünnep meghitt időszakában pedig különösen szükségünk van rá. Ráadásul a masszázs a legrégebbi gyógyító módszer, mely nem csak testünket, hanem a lelkünket is kényezteti, valamint rendkívüli hatása van az idegrendszerre is. A kezelés során használt olajok kellemes illata, és a távol-keleti atmoszféra fokozza az érzékelés hatékonyságát, a testi-lelki békénk megteremtését. Egy kellemes masszázs az év minden időszakában felüdülést biztosít, év végén pedig segít abban, hogy a feszültségek oldásával kiegyensúlyozottabban kezdjünk neki az újévnek.

    „Az újévi fogadalmak között sok minden szerepel, szerencsére sokaknál az egészség, egészséges életmód is. Néhány apró lépéssel sokat tehetünk annak érdekében, hogy testünket és lelkünket is megtisztítsuk a méreganyagoktól. Így nem csak a karácsony lesz békés és szeretetteljes, hanem az újévet is teljes odaadással és feltöltődve kezdhetjük el” – tette hozzá Dr. Kuklis Eszter.


    Forduljon szakembereinkhez!

    A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 22 év tapasztalatait és 400.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont