2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kedvezmények
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    A Budai Egészségközpont 2013-ban is Superbrands-díjat nyert

    Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

    Utolsó módosítás dátuma: 2022-06-29

    A Budai Egészségközpont, Magyarország egyik vezető magánegészségügyi intézménye idén is Superbrands díjat kapott, amelyet egy 21 tagú, független Szakértői Bizottság ítélt oda az arra érdemes márkáknak. A szakmai szempontok alapján odaítélt díj a pácienseknek nyújtott teljes körű, személyre szabott szolgáltatások, a megbízhatóság, valamint a felelősségteljes munkavégzés elismerését jelenti.
     

    superbrands-oklevel-2013

    „A Superbrands 2013 díj visszajelzés számunkra, hogy jó úton haladunk. Szolgáltatásinkat folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy minden páciensünk megtalálja a számára legmegfelelőbb kezelési módot. Az egyéni igényeinek megfelelő, magas minőségű és személyre szóló egészségügyi ellátás mellett például idén februártól a Selfness programunk keretében életvezetési tanácsokkal és speciális terápiák alkalmazásával segítjük hozzá pácienseinket a testi-lelki egészségük, azaz életminőségük javításához” – mondta Kiss András, a Budai Egészségközpont marketing és értékesítési igazgatója.

    A Superbrands program az elmúlt másfél évtizedben a világ legjelentősebb márkaértékelési- és díjazási rendszerévé vált, amely 90 országban azonos ismérvek alapján díjazza a vezető márkákat. A díjat az ágazat elismert szakembereiből álló független és önkéntes zsűri ítéli oda, akiknek a legfőbb feladata annak biztosítása, hogy a Superbrands státuszt csak az arra érdemes márkák kaphassák meg.

    Magyarországon a marketingszakma, a média és a tudományos élet vezető képviselőiből álló szakértői bizottság választotta ki a 2013-as év hazai fogyasztói Superbrandjeit. A huszonegy tagú, független szakemberekből álló Superbrands Magyarország Szakértői Bizottság értékelése idén kiegészült a GfK Hungária Piackutató Intézet által a fogyasztók körében végzett online márkaismertség és kedveltség kutatással is.


    Forduljon szakembereinkhez!

    A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 22 év tapasztalatait és 400.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont