2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kedvezmények
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    110 induló, közel 800 lefutott km, számos egyéni rekord

    Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

    Utolsó módosítás dátuma: 2022-05-13

    Szép eredmények a 29. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson

    A futásról mindenkinek van, illetve más a véleménye. Van, aki elképzelni sem tudja magáról, hogy akár egy kilométert is lefusson, más pedig minden nap rója a köröket. Aki azonban már indult futóversenyen, az pontosan tudja milyen érzés, amikor idegen emberek lelkesítése újabb és újabb lendületet ad, és a fáradtság egy pillanat alatt elmúlik. A sikerélmény, a befutáskor felszabaduló boldogsághormonok, és az átélt hangulat örökre megváltoztathatja a futáshoz való hozzáállásunkat és az eddig kevésbé kedvelt sport, életünk részévé válik. Az érzés pedig csak fokozódik, ha csapatban, egy közös célért futunk.

    Ahogy a Budai Egészségközpont színeiben induló 110 futó is megtapasztalhatta a 29. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson. Mivel a teljesíthető kihívás mindenkinek mást és mást jelent, így az egészségközpont színeiben induló páciensek és dolgozók a legrövidebbtől a leghosszabb távig mindegyiken képviseltették magukat. Bár a távok különbözőek voltak, az indulókban mégis sok közös volt: az aktív, sportos és az egészséges életmód melletti elköteleződés.

    SAM_4112

    A Budai Egészségközpont idén harmadik alkalommal támogatta dolgozói, családtagjaik és páciensei indulását. Az idei versenyen a tavalyinál több induló vett részt, illetve voltak visszatérő csapattagok is, akik közül sokan a korábbiaknál hosszabb távon próbálták ki magukat. A végeredmény összesen csaknem 800 teljesített kilométer, számos egyéni rekord, sőt két hölgy páciens a félmaraton női mezőnyében 18. illetve 23. helyezést ért el.

    "Nagyon jó érzés látni, hogy a Budai Egészségközpont egészséges életmód iránti elköteleződése a kollégákra és a pácienseinkre ilyen pozitív hatással van. Számos visszajelzés érkezett, hogy a versenynek köszönhetően a futáshoz és így az egészséges életmódhoz is megjött a kedvük. Így elmondhatjuk, hogy a futás már nem csak egy kedvelt sportot, hanem az egészség megőrzésének egyik eszközét jelenti számukra. Reméljük, hogy ezen felbuzdulva, az őszi futáson még több lelkes taggal bővül a Budai Egészségközpont csapata” – mondta Kiss András, a Budai Egészségközpont marketing és értékesítési igazgatója.


    Forduljon szakembereinkhez!

    A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 22 év tapasztalatait és 400.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont