2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kedvezmények
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    Ötödik alkalommal is elnyertük a Superbrands-díjat

    Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

    Utolsó módosítás dátuma: 2022-03-18

    Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

    Büszkék vagyunk rá, hogy a Budai Egészségközpont immár ötödik alkalommal érdemelte ki a megtisztelő Superbrands-díjat. Az Év magánrendelője cím és a MagyarBrands-díj mellett ez már a harmadik elismerés, amit az idén kapunk.

    superbrand_2017
    ev_maganrendeloje_2017

    A Superbrands a világ egyik legjelentősebb márkaértékelési rendszere, amely mára a magyarok számára is ismert védjeggyé vált. Az elismerésre sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, a díjat a Gfk Hungária Piackutató Intézet reprezentatív kutatásának eredményei alapján, egy neves gazdasági szakemberekből álló független zsűri - a Superbrands Szakértői Bizottság - ítéli oda. A szakmai szempontok alapján odaítélt díj a pácienseknek nyújtott teljes körű, személyre szabott szolgáltatások, a megbízhatóság, valamint a felelősségteljes munkavégzés elismerését jelenti.

    Magyarország vezető magán egészségügyi intézményeként azonban nemcsak egy külső, független zsűri ismer el minket, hanem pácienseinktől is folyamatosan kapjuk a pozitív visszajelzéseket. Tizenhat éves fennállásunk alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk, és folyamatosan arra törekszünk, hogyan biztosítsuk a magas színvonalat és a betegközpontú ellátást. Ügyfeleink közül egyre több a visszatérő páciens, akik rokonaiknak, barátaiknak is bizalommal ajánlják a Budai Egészségközpont szakrendeléseit és szűrővizsgálatait.

    Mindezek az elismerések megerősítenek minket abban a hitünkben, hogy alapelveink: a személyesség, magas minőség, hitelesség és átláthatóság valóban megbízható, szakmailag elismerést keltő márkává teszi intézetünket.


    Forduljon szakembereinkhez!

    A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 22 év tapasztalatait és 400.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont