2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kedvezmények
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Eötvös Gimisek jártak nálunk

  Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

  Utolsó módosítás dátuma: 2022-02-09

  Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

  2019. március 8-án 33 diák látogatott el hozzánk pályaorientációs intézménylátogatásra.

  Eötvös Gimnázium Pályanap

  A 2018-as/2019-es tanévben a múlt hét pénteki volt a harmadik közös eseményünk: tavaly ősszel dr. Bozsódi Árpád ortopédia-traumatológia rezidens és Kiss András marketing és értékesítési igazgató tartott előadást az iskolában. Miután 2019. március 8. volt a szóbeli felvételi napja, így azok a 7-11. osztályos tanulók, akik aznap nem segítettek a szóbeli felvételin, ellátogattak hozzánk.

  Marketing, pszichológia és K+F előadások

  Királyhágó utcai telephelyünk konferencia termében kezdődött az előadássorozat: Kecskés Rita intézeti bemutatkozását Kató Iringó content marketing és social media előadása követte, majd Bolczár Szabolcs mesélt a pszichológia ambulancia tevékenységének fontosságáról, végül Hajnal Benjámin a K+F részleg munkájába engedett betekintést prezentációjával. Minden előadót óriási örömmel töltött el, hogy a diákok egész délelőtt rendkívül érdeklődőek, kíváncsiak voltak és kiváló kérdéseikkel, válaszaikkal aktívan részt vettek az eladások jó hangulatának megteremtésében. A prezentációk után két csoportra osztva megmutattuk a tanulóknak a Budai Egészségközpont földszinti, első emeleti és második emeleti rendelőegységeit, illetve Jancsó Ádám CT, MR vezető operátor mesélt nekik a nyitott és zárt MR készülékeink működéséről.

  A jövő nemzedéke

  Büszkék vagyunk arra, hogy az Eötvös Gimnáziummal kötött támogatási szerződésünk keretében olyan cégnevek mellett mutathatjuk be intézményünket, mint például a T-Systems, a Porsche Hungária vagy a MÜPA. Előadássorozatunk célja, hogy felkeltsük a diákok érdeklődését az egészségügy iránt, illetve fontosnak tartjuk, hogy megismerkedjenek a Budai Egészségközponttal és az Országos Gerincgyógyászati Központtal, valamint tevékenységünkről szüleiknek, ismerőseiknek is meséljenek.

  Eötvös Gimnázium pálynapjáról készült összeállítás.


  Forduljon szakembereinkhez!

  A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont