A Budai Egészségközpont Budapest meghatározó magánegészségügyi intézménye, mely teljes körű, személyre szabott szolgáltatásait megbízható, hiteles partnerként nyújtja ügyfelei számára.

English

Wladika Zsuzsanna, dr

1987-ben végeztem a SOTE általános orvostudományi szakán summa cum laude. Ezt követően 1987-199o között belgyógyász rezidensként a Flór Ferenc Kórház I.Gastroenterológiai és Belgyógyászati osztályán dolgoztam. Érdeklődésemet követve 1992-ben az Országos Kardiológiai Intézet Kardiológiai osztályára és a Semmelweis Egyetem Kardiológiai tanszékére kerültem. A SOTE oktatója maradtam 2oo8-ig, ameddig a tanszék az intézet keretei között müködött.1992-ben belgyógyászatból majd 1994-ben  kardiológiából szakvizsgáztam. Szakorvosként, adjunktusként, majd főorvosként több mint 2o évig voltam az országos intézet és az egyetem orvosa, oktatója és 2oo7-2o11 között a GOKI Felnőtt Szívsebészeti Osztály kardiológus főorvosa.

2o12-2o16.februárja között a Region Östergötland Vrinnevisjukhuset Kardiologiska kliniken részlegvezető kardiológus főorvosaként dolgoztam, feladataim közt az invazív kardiológiai labor megszervezése , működtetése, valamint a katéteres,műtét nélküli  billentyű kezelések elterjesztése, megvalósítása volt. 2o16-2o17 -ben az  Aleris Specialistvard Stockholm  kardiológiai rendelésvezető főorvosa voltam, Stockholmban.Handen, Nacka és Sabbatsberg központjaiban.

2o17. márciusától visszatértem Budapestre, a Budai Egészségközpontba, ahol a kardiológiai rendelésnek annak megalakulása, 2oo1 óta részese voltam.

Kardiológiai  érdeklődésem szerteágazó, de tudományos érdeklődésem elsősorban a strukturális szívbetegségek, billentyűhibák, műbillentyűfunkciók, szívizombetegségek, thromboembóliás megbetegedések irányában teljesedett ki.

Oktatóként Budapesten a nővér-és szakápoló képzésben, angol ás magyar évfolyamon az orvosképzésben vettem részt évtizedekig, de elsősorban a postgraduális oktatásban, szakorvosképzésben és PHD kollegák képzésében vettem részt. Svédországban a Linköping Universitet orvosi fakultásának munkatársaként orvostanhallgatók, de főleg szakorvosjelöltek oktatójaként és mentoraként is dolgoztam.

Szeretettel várom a hozzám forduló  szív-vagy érrendszeri problémával, belgyógyászati betegséggel küzdő pácienseket.