2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kedvezmények
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    FIFA ajánlással tüntették ki az Országos Gerincgyógyászati Központot

    Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

    Utolsó módosítás dátuma: 2022-07-04

    Rangos nemzetközi elismeréssel tüntették ki szakkórházunkat, az Országos Gerincgyógyászati Központot. Mostantól akkreditált tagja vagyunk a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség Kiváló Gyógyászati Központok (FIFA Medical Centres of Excellence) hálózatának. Az ajánlással azon orvosi intézményeket díjazza a FIFA, amelyek világszerte a legmagasabb színvonalú egészségügyi ellátást biztosítják a labdarúgók számára. A szövetség legrangosabb orvosi akkreditációját három magyarországi orvosi intézmény, köztük szakkórházunk, az Országos Gerincgyógyászati Központ érdemelte ki. Az első Kiváló Gyógyászati Központot 2005-ben jelölte ki a szövetség Zürichben. A három új magyar intézménnyel együtt világszerte jelenleg 22 központ tartozik a FIFA ajánlásai közé.

    A régióban a legközelebbi akkreditált intézmény Prágában található. A szigorú akkreditáció közel két évet vesz igénybe, mely során a pályázók részletes dokumentációt nyújtanak be a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséghez kutatási, prevenciós, valamint operatív tevékenységeikről. "Büszkék vagyunk rá, hogy a FIFA rangos elismerésével díjazta az Országos Gerincgyógyászati Központ munkáját. Régóta aktív szerepet vállalunk a sportolók egészségügyi ellátásában: hetente átlagosan 25-30 sportolót kezelünk gerincpanaszokkal, a műtétek száma havonta 5-8" - mondta Dr. Varga Péter Pál, az Országos Gerincgyógyászati Központ főigazgatója és a Magyar Labdarúgó Szövetség orvosi bizottságának elnöke. "Örömmel tapasztaljuk, hogy a panaszok kezelése és a rehabilitáció mellett a megelőzés szerepe is folyamatosan nő. Egyre többször keresnek meg bennünket tanácsadással, illetve kisebb sérülések korai kezelésével, annak érdekében, hogy elkerüljék a tünetek súlyosbodását" - tette hozzá Dr. Varga Péter Pál.


    Forduljon szakembereinkhez!

    A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 22 év tapasztalatait és 400.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont