2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kedvezmények
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    Fókuszban az egészségtudatos életmód

    Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

    Utolsó módosítás dátuma: 2022-06-29

    Az egészségtudatos életmód jegyében szervezett eseményeken a Budai Egészségközpont masszázzsal, szűrővizsgálatokkal és előadásokkal várta a több mint kétszáz az érdeklődőt.

    egeszsegnap-hr2

    A Budai Egészségközpont júniusban három nagyszabású rendezvénnyel várta az egészség és egészséges életmód iránt érdeklődő magánszemélyeket, háziorvosokat, illetve vállalatvezetőket. Az események célja a megelőzés fontosságának hangsúlyozása, az egészségtudatos életmódra való ösztönzés, valamint egészségmegőrzés támogatása volt. A Budai Egészségközpont aktív szerepet vállalt a 12. kerületi önkormányzat által szervezett események megvalósulásában, illetve saját szervezésű egészségnapot is tartott, amelyen szűrővizsgálatokkal, életmód tanácsadással és előadásokkal várták az érdeklődőket.

    Nyílt nap a kerület háziorvosai számára

    Május 16-án, az Egészséges Hegyvidék Program keretében nyílt napot tartottak a 12. kerület háziorvosai számára, amely a kezdeményezésben aktív szerepet vállaló Országos Gerincgyógyászati központban – a Budai Egészségközpont szakkórházában – került megrendezésre. A rendezvényen résztvevő 15 háziorvos a tudományos előadások keretében megismerhette a gerincgyógyászat legújabb lehetőségeit, valamint Dr. Varga Péter Pál előadásának segítségével – illetve az intézmény eszközparkjának bemutatásával – az egészségközpont és a háziorvosok együttműködésének területeit.

    Egészség nap a Graphisoft Parkban

    A Budai Egészségközpont május 30-án egészségnapot tartott a Graphisoft Parkban, ahol ingyenes szűrővizsgálatokkal, masszázzsal, személyre szabott tanácsadással és egészségmegőrző témájú előadásokkal várták az érdeklődőket. Az egészségnapon 128 résztvevő összesen 206 vizsgálaton vett részt, hasznos információkat kaptak aktuális egészségi állapotukkal és az egészséges életmóddal kapcsolatban.

    A nap folyamán az érdeklődő vállalatok munkatársai workshop előadásokon is részt vehettek, melyekből többek között azt is megtudhatták, hogy az egészség hogyan lehet versenyelőny, miért kifizetődő a munkavállalók egészségébe fektetni, milyen kockázatok érhetik az irodai dolgozókat, illetve milyen egészségtrendek jellemzik a munkahelyeket. A workshopon 4 saját és 5 vendég előadó tartott előadásokat a meghívottaknak.

    Hegyvidéki Egészségnap

    Június 1-jén megrendezett Hegyvidéki Egészségnapon a Budai Egészségközpont kerületi intézményként, saját standdal vett részt, ahol ingyenes szűrésekkel – többek között bőrgyógyászati és ortopédiai szűréssel, légzésfunkciós vizsgálattal, gyógytornával és masszázzsal és tanácsadással – várták a kerületi lakosokat. A program célja a közvetlen betegellátás, gyógyítás mellett az egészség megőrzésének támogatása, az egészségtudatos életmód ösztönzése, és az ehhez szükséges ismeretek minél szélesebb körű terjesztése volt. A szűrővizsgálatokon 120 érdeklődő vett részt.

    „Vezető magán egészségügyi intézményként fontosnak tarjuk, hogy a magas minőségű gyógyítás mellett felhívjuk a pácienseink figyelmét a megelőzés fontosságára is. A rendezvények lehetőséget biztosítottak arra, hogy minél többen részt vegyenek a megelőzésben fontos szerepet játszó szűrővizsgálatokon, valamint olyan életvezetési tanácsokat kapjanak, amelyek segítséget nyújtanak az egészséges életmód felé vezető út megismerésében” – mondta Kiss Andás, marketing és értékesítési igazgató.


    Forduljon szakembereinkhez!

    A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 22 év tapasztalatait és 400.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont