2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kedvezmények
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Megújult Online Ügyfélszolgálatunk

  Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

  Utolsó módosítás dátuma: 2022-06-27

  Rólunk

  A Budai Egészségközpont mára Budapest egyik vezető magánklinikájává vált, ezt jelzi, hogy az alapításunk óta eltelt 12 évben már több mint 120.000-en fordultak hozzánk. Célunk, hogy minden páciensünk az egyéni igényeinek megfelelő, személyre szóló egészségügyi ellátásban részesüljön a bejelentkezéstől a vizsgálatokon át az eredmények értékeléséig. Képzett, tapasztalt szakorvosaink munkáját empatikus személyzet és színvonalas orvos diagnosztikai műszerpark segíti.

  Megújult Online Ügyfélszolgálatunk előnyei

  calendar

  Ezentúl nem szükséges betelefonálnia, online felületünkön kényelmesen foglalhat időpontot

  docs2

  Egyedülálló módon korábbi vizsgálati eredményeit is letöltheti, kinyomtathatja

  lab2

  Egyes laborleleteit akár már a vizsgálat napján megtekintheti

  Ez még nem minden!

  Amennyiben regisztrál, automatikusan részt vesz Hűségprogramunkban is, így minden vásárlása után 1000 forintonként 1 pontot írunk jóvá számláján. Az összegyűjtött pontokért nemcsak a Budai Egészségközpont szolgáltatásait veheti igénybe, hanem értékes ajándéktárgyak és kiemelt partnereink szolgáltatásai közül is válogathat.

  Hogyan regisztrálhat?

  Amennyiben már járt nálunk, semmi mást nem kell tennie, mint felhívni a 489-5202-es számot és a 4-es menüpontot választani. Kollégánk a beazonosítást követően e-mailben elküldi Önnek egyedi azonosító kódját, mellyel már be is jelentkezhet és élvezheti az Online Ügyfélszolgálat nyújtotta előnyöket!

  tel-mail-web

  Ha Ön új ügyfelünk és eddig még nem vette igénybe szolgáltatásainkat, akkor az Online Ügyfélszolgálaton található űrlap kitöltésével közvetlenül tud csatlakozni.


  Forduljon szakembereinkhez!

  A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont