• Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu
  Cikkek
  2022-es cikkek
  2021-es cikkek
  2020-as cikkek
  2019-es cikkek
  2018-as cikkek
  2017-es cikkek
  2016-os cikkek
  2015-ös cikkek
  2014-es cikkek
  2013-as cikkek
  2012-es cikkek
  2011-es cikkek
  2010-es cikkek
  2009-es cikkek

  Újabb elismerést nyert honlapunk

  A Sitecore a világ egyik vezető tartalomkezelő rendszere, amelyet globálisan több ezer vállalat használ, köztük olyan világmárkák, mint a Metro, a L'Oréal, a Canon, a Bayer, a Lenovo vagy az AVIVA.

  A Sitecore „Experience Award” címmel évente versenyt hirdet a rendszerére épülő portálok között. A megmérettetés nemzetközi szintű, amelynek nyerteseit régiónként több kategóriában hirdetik ki. Az elbírálás során számos szempontot tartanak szem előtt: mennyire impozáns az adott portál, milyen a felhasználói élménye, milyen mértékben járult hozzá a portál valós üzleti eredmények generálásához, továbbá milyen mértékben sikerült megvalósítani a közösségi médiával történő integrációt.

  weblap

  2014-ben egészségügy kategóriában a Budai Egészségközpont honlapja nyerte el a díjat a kelet-európai régióban!

  A Sitecore értékelése szerint: „a Budai Egészségközpont digitális úttörőnek számít Magyarországon a maga területén. Portáljuk megújításával egy modern, egyszerűen használható honlapot kívántak létrehozni, amelyen egyfelől a felhasználók könnyen hozzáférhetnek az őket érdeklő információhoz, másfelől a magas fokú személyre szabhatóságnak köszönhetően a honlap a cég marketing terveit is szolgálja. Az új portál, a letisztult design, a mobil eszközökre optimalizált megjelenés és a tartalom-marketing mind hozzájárultak ahhoz, hogy a Budai Egészségközpont a piacon vezető egészségügyi intézménnyé nője ki magát.”