2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kórházfejlesztés
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Miért jó a menedzserszűrés?

  Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

  Utolsó módosítás dátuma: 2022-04-25

  Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

  A rendszeres egészségügyi szűrővizsgálatok jelentősége

  A mozgásszegény életmód, az ülő-foglalkozás, a pszichés stressz mind olyan tényezők, melyek bizonyos megbetegedések kialakulásának kockázatát növelik, jellemzően a cégek közép- és felső vezetői vannak kitéve fokozott pszichés terhelésnek. Ugyanakkor fontos felhívni a figyelmet arra is, hogy a menedzserek betegállományban töltött ideje a cégek számára igen komoly bevételkiesést jelent. Az egészségügyi szűrővizsgálaton, közkeletű nevén, a menedzserszűrésen való rendszeres részvétel éppen ezért mind a cégek, mind a menedzserek számára kiemelt fontosságú.

  Ha egészségügyi szempontból rendszeresen ellenőrzött munkavállalók dolgoznak egy vállalatnál, csökkenhet a fluktuáció és az azzal járó többletköltségek. Javulhat a cég munkaerő-piaci megítélése is: egyes, a pályakezdő fiatalok körében végzett felmérések szerint ugyanis az, hogy a munkáltató mennyire törődik az alkalmazottak egészségével, a munkahelyválasztás harmadik legfontosabb szempontja.

  yeah

  Szűrővizsgálati csomagok a Budai Egészségközpontban

  Partnereink egy része kifejezetten a felső vezetés számára biztosítja a szűrőprogramot, de sokan juttatásként, vagy a cafeteria rendszer részeként akár a teljes dolgozói állomány számára elérhetővé teszik. Az sem ritka, hogy a kötelező foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok kiegészítéseként veszik igénybe ezt a szolgáltatást a vállalatok. Az egészségügyi kockázati tényezők kiszűrésével csökken a betegállományban töltött idő, és ezáltal a munkaidő-kiesés. A szűrővizsgálatokat a munkáltató béren kívüli juttatásként is nyújthatja vezetőinek és dolgozóinak, munkájuk megbecsüléseként. Ugyanakkor egy vállalat társadalmi felelősséget is vállal azzal, hogy az állami feladatok egy részének átvételével bekapcsolódik az egészségügyi ellátásba.

  A menedzserszűrő programunkban minden szervrendszert specialista vizsgál, az adott szakma követelményeinek megfelelően kialakított és felszerelt szakrendelő helyiségben. A szűrővizsgálati program kiterjed a szív- és érrendszer, a mozgásszervek, fog- és szájbetegségek, gyomor- és emésztőszervek megbetegedései valamint az onkológia egyéb aspektusaira is. Menedzserszűréseink közül protokoll szerint Optimum- és Prémium szűrést kínálunk, de lehetőség van cégre szabott szűrővizsgálati csomag kidolgozására is. Exkluzív környezet, neves szakemberek és kulturált, empatikus személyzet biztosítja a magas színvonalú ellátást.

  A szűrővizsgálatok előre egyeztetett időpontban történnek, így nincs várakozási idő. A saját ruha megkímélése, valamint az állandó öltözés-vetkőzés elkerülése végett átöltözésre higiénikus, egyszer használatos ruhát, zárható öltözőszekrényt és zuhanyozási lehetőséget biztosítunk. A teljes vizsgálatsorozat a menedzserszűrés jellegétől függően kb. 4-5 órát vesz igénybe, javasolt a szűrővizsgálat előtt áttanulmányozni a szűrővizsgálati tájékoztatónkat is!

  A menedzserszűrés eredményei, azaz a szakorvosi vélemények és a diagnosztikai vizsgálatok alapján értékeljük az egészségi állapotot, javaslatot teszünk az életmód, étkezés, testmozgás szokásainak megváltoztatására, további kiegészítő vizsgálatokra és a szükséges kontroll vizsgálatokra.


  Forduljon szakembereinkhez!

  A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont