• Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-5200 | E-mail: info@bhc.hu
  language enmagyar

  Bemutatkoznak szemészeink

  Az orvos-beteg kapcsolat a bizalomra épül, ami meghatározza a gyógyító munka sikerességét. Meggyőződésünk, hogy ezt a bizalmat elsősorban orvosaink hitelessége, szakértelme teremtheti meg, ezért nagy örömmel mutatjuk be szemész szakorvosi csapatunkat:

  csidey-maria
  Dr. Csidey Mária

   

  Dr. Csidey Mária
  Tíz éves klinikai tapasztalattal várom a kezelésre szoruló kisebb és nagyobb gyermekeket. A jó orvos-beteg kapcsolat kialakításában elsősorban a megfelelő légkör létrehozását és a beteg gyermekek bizalmának megszerzését tartom fontosnak. Mindezek megvalósításában sokat segít, hogy két gyermek édesanyjaként elegendő tapasztalattal és empátiával rendelkezem. Fő szakterületeim: a gyermekszemészet, fénytörési hibák és kezelésük, tompalátás kezelése, kancsalság műtétei, veleszületett szemhéjcsüngéses gyerekek gondozása, műtéti megoldása. Igény esetén angol és román nyelven is tudok kommunikálni a betegekkel.

  Fekete-Orsolya

  Dr. Fekete Orsolya
  Tíz éve dolgozom a Budai Egészségközpontban. A járóbeteg ellátásban előforduló összes betegséggel lehet hozzám fordulni, így például szürkehályoggal, glaukómával, különféle látásproblémákkal, szemszárazsággal. Nagy tapasztalattal rendelkezem az úgynevezett látásjavító (refraktív) sebészeti technológiában. Több mint 10.000 műtétet végeztem el, így bizalommal fordulhatnak hozzám azok, akik látásjavító műtéttel kapcsolatban szeretnének tanácsot kérni. Angolul és románul is beszélek.

  Horgasz-Jolan

  Dr. Horgász Jolán

  2004 óta vagyok a Budai Egészségközpont munkatársa. Szakmai tevékenységem legfontosabb feladatai: az általános szemészeti ellátáson belül a gyulladásos és allergiás szembetegségek, a szárazszeműség kezelése; a látásromlást okozó szürkehályog, szemfenéki meszesedés (macula degeneratio) vizsgálata, gondozása; a magas vérnyomás és cukorbetegség szövődményeinek szemfenéki szűrése, követése. Kiemelt szakterületem a zöldhályog kivizsgálása, kezelése, gondozása; kontaktlencse okozta szövődmények kezelése, és az ezekkel kapcsolatos tanácsadás. Munkámban fontos szempont a szakmai precizitás, a türelem és az empatikus bánásmód a páciensekkel.

  Karpat-Agnes

  Dr. Kárpát Ágnes
  Közel 40 éves szemészeti gyakorlattal rendelkezem. 12 éve dolgozom a Budai Egészségközpontban szemész szakorvosként. Érdeklődési területem közé tartozik a fénytörési hibák korrekciója, a szemészeti gyulladásos betegségek ellátása, a keringési betegségek szemészeti vonatkozásai, a hypertonia, a diabéteszes angiopátia kezelése.