2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kedvezmények
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Bemutatkoznak szemészeink

  Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

  Utolsó módosítás dátuma: 2022-03-18

  Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

  Az orvos-beteg kapcsolat a bizalomra épül, ami meghatározza a gyógyító munka sikerességét. Meggyőződésünk, hogy ezt a bizalmat elsősorban orvosaink hitelessége, szakértelme teremtheti meg, ezért nagy örömmel mutatjuk be szemész szakorvosi csapatunkat:

  csidey-maria

  Dr. Csidey Mária

  Tíz éves klinikai tapasztalattal várom a kezelésre szoruló kisebb és nagyobb gyermekeket. A jó orvos-beteg kapcsolat kialakításában elsősorban a megfelelő légkör létrehozását és a beteg gyermekek bizalmának megszerzését tartom fontosnak. Mindezek megvalósításában sokat segít, hogy két gyermek édesanyjaként elegendő tapasztalattal és empátiával rendelkezem. Fő szakterületeim: a gyermekszemészet, fénytörési hibák és kezelésük, tompalátás kezelése, kancsalság műtétei, veleszületett szemhéjcsüngéses gyerekek gondozása, műtéti megoldása. Igény esetén angol és román nyelven is tudok kommunikálni a betegekkel.

  Fekete-Orsolya

  Dr. Fekete Orsolya

  Tíz éve dolgozom a Budai Egészségközpontban. A járóbeteg ellátásban előforduló összes betegséggel lehet hozzám fordulni, így például szürkehályoggal, glaukómával, különféle látásproblémákkal, szemszárazsággal. Nagy tapasztalattal rendelkezem az úgynevezett látásjavító (refraktív) sebészeti technológiában. Több mint 10.000 műtétet végeztem el, így bizalommal fordulhatnak hozzám azok, akik látásjavító műtéttel kapcsolatban szeretnének tanácsot kérni. Angolul és románul is beszélek.

  Dr. Horgász Jolán

  Dr. Horgász Jolán

  2004 óta vagyok a Budai Egészségközpont munkatársa. Szakmai tevékenységem legfontosabb feladatai: az általános szemészeti ellátáson belül a gyulladásos és allergiás szembetegségek, a szárazszeműség kezelése; a látásromlást okozó szürkehályog, szemfenéki meszesedés (macula degeneratio) vizsgálata, gondozása; a magas vérnyomás és cukorbetegség szövődményeinek szemfenéki szűrése, követése. Kiemelt szakterületem a zöldhályog kivizsgálása, kezelése, gondozása; kontaktlencse okozta szövődmények kezelése, és az ezekkel kapcsolatos tanácsadás. Munkámban fontos szempont a szakmai precizitás, a türelem és az empatikus bánásmód a páciensekkel.

  Dr. Kárpát Ágnes

  Dr. Kárpát Ágnes

  Közel 40 éves szemészeti gyakorlattal rendelkezem. 12 éve dolgozom a Budai Egészségközpontban szemész szakorvosként. Érdeklődési területem közé tartozik a fénytörési hibák korrekciója, a szemészeti gyulladásos betegségek ellátása, a keringési betegségek szemészeti vonatkozásai, a hypertonia, a diabéteszes angiopátia kezelése.


  Forduljon szakembereinkhez!

  A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont