2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kedvezmények
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    Kedvezményes prosztatarák-szűrés

    Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

    Utolsó módosítás dátuma: 2022-03-21

    Hazánkban a prosztatarák a férfiak második leggyakoribb rosszindulatú daganata, ami jól mutatja a probléma súlyosságát. Fontos kihangsúlyoznunk, hogy ez a betegség kezdetben rendszerint semmilyen vizelési vagy egyéb panasszal nem jár, ilyenkor a szűrés az egyetlen mód korai felismerésére és a teljes gyógyulásra. Az 50 év feletti férfiaknak javasoljuk a szűrést, illetve családi érintettség esetén 45 éves kortól.

    PROSZTATARÁK-SZŰRÉS-KUPON

    2017. november  22. és december 22. között prosztatarák szűrővizsgálatunk kedvezményes áron vehető igénybe!* ** ***

    Miből áll a vizsgálat?

    A szűrővizsgálat egyrészt egy urológiai szakorvosi vizsgálatból áll, melynek része a végbélen keresztüli tapintásos vizsgálat. Itt feltétlenül le kell szögezzük, hogy a vizsgálat a közhiedelemmel ellentétben nem fájdalmas. Az egyszeri, néhány másodpercig tartó kellemetlenségért cserébe pedig a megnyugtató érzést kaphatjuk, hogy megtettük egészségünk érdekében, amit megtehettünk.

    A szűrés másik része egy vérvétel, mely során a PSA-értéket (prosztatára specifikus tumormarker) vizsgáljuk. (Ehhez nem szükséges éhgyomorra érkezni.)

    E két eljárás együtt segítségünkre lehet a betegség gyanújának felvetéséhez, de a pontos diagnózishoz további vizsgálatok szükségesek.

     * A szakorvosi konzultáció díja a szakorvostól függ, így a kedvezményes árak 2017. november 22. és december 22. között a következőképpen alakulnak:
    Urológiai szakorvosi vizsgálat - dr.  20.000 Ft helyett 16.000 Ft

    Urológiai szakorvosi vizsgálat - dr. Vágó Elemér: 23.000 Ft helyett 18.400 Ft
    Urológiai szakorvosi vizsgálat - dr. Tenke Péter: 28.000 Ft helyett 22.400 Ft. 

    PSA-szint kimutatása vérből: 4000 Ft helyett 3200 Ft.

    Az eredmény alapján esetlegesen szükséges további kiegészítő vizsgálatok díjaival kapcsolatban érdeklődjön az ügyfélszolgálat munkatársainál!

    ** A  kedvezmény kizárólag ennek a kuponnak a fizetéssel egyidőben, telefonon vagy nyomtatva történő felmutatásával vehető igénybe! Az utólagos felmutatás nem jogosít pénzvisszatérítésre. A kedvezmény kizárólag 2017. december 22-ig érvényesíthető még abban az esetben is, ha az első foglalt időpont módosításra kerül. A vizsgálat kizárólag 18 éves kor felett vehető igénybe. A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze és a kiegészítő diagnosztikai vizsgálatokra nem vonatkozik!

    *** Az akció kizárólag a teljes vizsgálatsor elvégeztetése esetén érvényesíthető - amennyiben PSA-szint megállapítás nem történik, az érintett teljes áron tudja igénybe venni az urológia szakorvosi vizsgálatot.


    Forduljon szakembereinkhez!

    A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 22 év tapasztalatait és 400.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont