2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kedvezmények
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    XII. BEK orvoskonferencia és ünnepi vacsora

    Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

    Utolsó módosítás dátuma: 2022-03-18

    Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

    December 1-jén tartottuk XII. Orvosi Kerekasztalunkat és év végi vacsoránkat az Európa rendezvényhajón.

    XII. BEK orvoskonferencia meghívottak.

    A délután zajló orvosi konferencia az „Egészségmegőrzés csapatmunkában” témaköre köré szerveződött. Dr. Nagy Judit orvosigazgató és Terpó Ágnes gondozásszervező a Budai Egészségközpont gondozásszervező programját mutatták be, a pácienseink megszólalásaira épülő videós esettanulmányokkal illusztrálva. Dr. Győrffy Zsuzsanna belgyógyász, foglalkozás-egészségügyi szakorvos a belgyógyászati gondozással kapcsolatban tartott érdekes előadást, Dr. Tenke Péter pedig a legsúlyosabb urológiai problémák kezelési lehetőségeit ismertette „A jó, a rossz és a csúf” című előadásában. Dr. Perczel-Forintos Dóra a téma elismert szakértőjeként a Mindfulness stresszkezelési módszert mutatta be a résztvevőknek, dr. Varga Péter Pál főigazgató pedig az Országos Gerincgyógyászati Központban hosszú ideje, eredményes működő betegedukációs tevékenységének eredményeit ismertette a jelenlévőkkel.

    BEK20171201_283_0171

    Az orvosi kerekasztalt követően dr. Varga Péter Pál főigazgató tartott ünnepélyes megnyitó beszédet, amelynek keretében két, az idei évben alapított díjat is bejelentett. Innovációs díjban dr. Csákány Tibor ortopéd szakorvos, Földvári Gyula recepciós műszakvezető, Földváriné Muszil Magdolna diszpécser és Kószó Izabella gazdasági elemző részesültek, a Nívó díjat pedig az Országos Gerincgyógyászati Központ Fekvőbeteg adminisztrációs csoportja érdemelte ki a 2017-ben végzett kiemelkedően precíz, pontos, gondos munkavégzése jutalmául. A díjak kiosztását követően a 10 illetve 15 éve intézetünkben dolgozó törzsgárda tagokat köszöntettük fel. A 17 frissen felavatott taggal 87-re nőtt a törzsgárda tagsággal rendelkező munkavállalóink köre.


    Forduljon szakembereinkhez!

    A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 22 év tapasztalatait és 400.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont