2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kedvezmények
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Dr. Lajos Éva orvosigazgatót kérdeztük új részlegünk nyitásáról

  Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

  Utolsó módosítás dátuma: 2022-02-25

  Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

  A Budai Egészségközpont folyamatos fejlődésének egyik nagy mérföldköve volt, amikor 2017 októberében megnyílt a Királyhágó utcai telephely új, második emeleti részlege. A közel 270m2 alapterületű új részlegről dr. Lajos Éva orvosigazgatót kérdeztük.

   A Budai Egészségközpont recepciója.

  Milyen rendelések érhetőek el az új részlegen?

  7 új rendelő és 1 mintavételi labor kapott helyet az új részlegen: bőrgyógyászat, fül-orr-gégészet, audiológia, kardiológiai ultrahang, ortopédia és szemészet szakrendelésekkel várjuk a pácienseket, illetve nagyon büszkék vagyunk a különleges sportorvostan-sportélettani laborunkra is. Ezekkel sikerült növelnünk a kapacitásainkat és bővíteni a szakmai profilunkat is.

  Hány fővel bővült a Budai Egészségközpont csapata az új részleg miatt?

  Az új részlegen délelőttönként szűrővizsgálatok, prevenciós programok zajlanak, délutánonként pedig magán járóbeteg szakellátás folyik. Az indulás előtt ehhez szerveztük hozzá az ellátók körét: orvosokat, szakápolókat, nővéreket, illetve az egészségügyi adminisztrációt és ügyfélszolgálatot is. A Budai Egészségközpont csapata összesen kb. 30 fővel bővült az új részleg megnyitásakor.

  026-OGK_-2017_09_29__12-15-53_

  Milyen új eszközök vannak az új részlegen?

  Több új eszközzel is büszkélkedhetünk:

  • süketkamra - audiológiai vizsgálat,
  • számítógépes talpvizsgáló,
  • Inbody testösszetételmérő készülék,
  • Plusoptix gyerek autorefractométer,
  • Woodway speciális futópad,
  • Greiner fül-orr-gégészeti kezelőegység,
  • Waldmann speciális műtő és vizsgálólámpa.

  Ezek közül különösen büszkék vagyunk a fül-orr-gégészeti és a szemészeti berendezéseinkre. A szemészeten egy nagyon korszerű vizsgáló berendezés van, ami megjelenésében és minőségében is a legmodernebb. A fül-orr-gégészeten pedig szintén egy széles spektrumú eszköz áll az orvosok rendelkezésére a páciensek alapos kivizsgálásához. Az eszközök beszerzésében az ápolásvezetés, a gazdasági osztály és megbízható beszállítóink voltak segítségünkre.

  szemeszet-popper-1

  Mi jellemző az új részleg megjelenésére?

  Két szóval jellemezve: modern és high-tech. Nagyon szépek lettek a rendelők, különösen a szemészet, a fül-orr-gégészet és a sportorvostan-sportélettani labor tekintetében dicsekedhetünk a legmodernebb eszközparkkal. Az új részlegen modern, digitális behívórendszer is segíti a gördülékeny munkavégzést.

  Milyen szerepet vállalt az új részleg megnyitása körül?

  Projektvezetőként részt vettem mindenben, a megálmodástól a megvalósításig. Természetesen a tervezés, az eszközök és a közreműködők körüli döntéshozatalkor rengeteget konzultáltunk a vezetőséggel. Az új részleg megnyitásával régi vágyunk teljesült. Azokban a szakmákban tudtunk bővülni, ahol kellett, s így még korszerűbb ellátási lehetőséget tudunk biztosítani a pácienseink számára.

  Minek köszönhető a Budai Egészségközpont folyamatos fejlődése?

  A Budai Egészségközpont egy olyan innovatív intézmény, ami igen magas szakmai minőséget követel meg. Fontos számunkra, hogy a pácienseinket magas színvonalon lássuk el: ennek egy része a humán erőforrás, a szakértelem, a másik része pedig a kiváló tárgyi eszközök megléte. Ez a kettő csak együtt tud jól működni. A folyamatos fejlődés mozgatórugója egy nagyon erős, innovatív szemlélet, ami a Budai Egészségközpontra mindig is jellemző volt. Összességében a gondoskodás, a magas szakmai minőség és az innovatív látásmód a Budai Egészségközpont legfőbb erősségei.


  Forduljon szakembereinkhez!

  A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 22 év tapasztalatait és 400.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont