2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kedvezmények
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    A Primus újítása: Minősített Magánegészségügyi Szolgáltató védjegy

    Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

    Utolsó módosítás dátuma: 2022-02-18

    Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

    A Budai Egészségközpont is alapító tagja volt a 2017. márciusában létrehozott Primus Magán Egészségügyi Szolgáltatók Egyesületének. Az idei év újdonsága, hogy ősztől elérhetővé teszik a Minősített Magánegészségügyi Szolgáltató védjegyet minden hazai, transzparens, jogkövető és etikus szolgáltató számára.

    urology

    12 magánegészségügyi intézmény a Primusban

    A magánegészségügyi szolgáltatásokat igénybe vevő páciensek érdekképviselete, a betegbiztonság növelése és az ágazat kifehérítése a fő célja a Primus Magán Egészségügyi Szolgáltatók Egyesületének, melynek alapítótagjai közé 12 tagvállalat tartozik: Affidea Diagnosztika; Budai Egészségközpont; Centrum-Lab; Da Vinci Magánklinika; Duna Medical Center; Doktor24; Főnix-MED; Premed Pharma; Pozitron-Diagnosztika Központ; Róbert Károly Magánkórház; Rózsakert Medical Center; Synlab Hungary; Quercus Consulting Group.

    Az egyesületet Leitner György, az Affidea magyarországi elnöke vezeti, az alapító tagokkal szoros együttműködésben, az ügyvezetés ellenőrzését a három tagból álló Felügyelőbizottság végzi, melynek egyik tagja Kiss András, a Budai Egészségközpont marketing és értékesítési igazgatója.

    Mi az a Minősített Magánegészségügyi Szolgáltató védjegy?

    „Ahhoz, hogy egy szolgáltató megszerezhesse ezt a védjegyet, három fő követelménynek kell megfelelnie: legális működés, betegbiztonság és minőségi működés. A védjegy célja, hogy a páciensek iránytűje legyen, megkönnyítse döntésüket és azt prezentálja, hogy a védjeggyel rendelkező szolgáltató nemcsak magas színvonalon, hanem szabályozottan, átláthatóan, vagyis etikusan működik. Büszkék vagyunk rá, hogy javaslatainkkal, ötleteinkkel aktívan részt vettünk a védjegy kritériumrendszerének kidolgozásában.” – mondta el Kiss András.

    „A jelentkezőknek évente egy független auditorok által végzett tanúsítási folyamaton kell átesniük, melynek részét képezik próbavásárlások is. A Minősített Magánegészségügyi Szolgáltató védjegyből való kizárással jár, ha például a szolgáltató nem ad számlát, hálapénz fogad el, illegálisan foglalkoztat munkaerőt, valamelyik engedélye vagy felelősségbiztosítása hiányzik, esetleg elhanyagolja a betegjogi képviselővel kapcsolatos információk átnyújtását.” – tette hozzá a Budai Egészségközpont marketing és értékesítési igazgatója.


    Forduljon szakembereinkhez!

    A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 22 év tapasztalatait és 400.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont