2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kórházfejlesztés
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Audiometria szakrendelés

  Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

  Utolsó módosítás dátuma: 2022-02-18

  Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

  Örömmel jelentjük be, hogy új szolgáltatással bővítettük tevékenységi körünket: immár audiometria szakrendeléssel is várjuk pácienseinket! Az audiometria a halláskárosodás, halláscsökkenés diagnosztizálásával foglalkozik, a teljes körű hallásvizsgálatot a Budai Egészségközpont legmodernebb technikát képviselő csendeskabinjában végezzük.

  062-OGK-2017_09_29__12-16-52_

  Új szakrendelésünk a Királyhágó utcai telephelyünk 2. emeletén érhető el, kedden vagy szerdán, 14-18h között. A vizsgálatot megelőzően egy hónapon belül fül-orr-gégészet szakorvosi vizsgálat szükséges, ennek birtokában audiológiai szakasszisztens végzi el a hallásvizsgálatot. A lelet birtokában a páciensnek a kezelőorvosához vagy amennyiben hallókészülék javasolt, az audiológushoz kell további konzultációs időpontot kérnie a hallásprobléma mihamarabbi megoldása érdekében.

  Mi történik a csendeskabinban az audiológiai vizsgálat során?

  A csendeskabin jellemzője, hogy teljesen hangszigetelt. Az itt történő műszeres hallásvizsgálat során a páciensnek váltakozva a jobb és a bal fülére kibocsátott, különböző frekvenciájú és hangerősségű hangokról kell jeleznie, hogy hallja-e azokat. Az audiométer által kiválóan meghatározható a vizsgált személy hallásküszöbe.

  Hallja meg a problémát időben!

  A látás mellett a hallás a legfontosabb kapcsolatunk a külvilággal, így a hallás romlása, esetleges elvesztése súlyosan rontja életminőségünket. Észlelje időben hallásproblémáját és ne késlekedjen szakemberhez fordulni! Várjuk szeretettel jól felszerelt fül-orr-gégészeti és audiológiai rendelőnkben!

   A cikk dr. Kraxner Helga közreműködésével készült.


  Forduljon szakembereinkhez!

  A Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont