2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kedvezmények
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Nyílt nap a Budai Egészségközpontban

  Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

  Utolsó módosítás dátuma: 2022-02-10

  Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

  Nagy sikert aratott 2018. november 29-i BEK nyílt napunk, melyre egészségügyi szakdolgozók, elsősorban asszisztensek és adminisztrátorok jelentkezését vártuk. A programon részt vevő érdeklődők alaposan megismerhették intézményünket.

  Jó nálunk dolgozni

  A nyílt nap reggelén a főbejárati portánál fogadtuk az érdeklődőket, majd a második emeleti Konferencia terembe kísértük őket, ahol meghallgatták Malinkó Hajnalka HR igazgató köszöntőjét és Bider Katalin ápolási igazgató részletes előadását az intézményünkről. Mindketten szívesen beszéltek a nálunk zajló magas szakmai színvonalú munkáról és a kimagasló munkakörülményekről, amelyek vonzó munkáltatóvá tesznek bennünket.

  Végül egy rövid pogácsa- és kávészünet után kezdetét vette az izgalmas házbejárás, melynek során a jelenlévők többek között meglátogatták a földszinti és a második emeleti rendelőegységet, valamint a negyedik emeleti ápolási részleget. Ezek után az érdeklődők a Nagy Jenő utcai telephelyünket is megtekinthették. Mindeközben kötetlenül tájékozódhattak a Budai Egészségközpont közvetlen munkatársaitól, akik hitelesen, személyes tapasztalataikra alapozva mondták el, miért jó nálunk dolgozni. Az érdeklődők emellett választ kaphattak felmerülő kérdéseikre is.

  Nyílt napok a jövőben is

  Szívesen fogadtuk a nyílt napon leadott önéletrajzokat és reméljük, hogy nemsokára több új kollégát is köszönthetünk a Budai Egészségközpont csapatában! Hiszünk abban, hogy a Budai Egészségközpont és a Országos Gerincgyógyászati Központ legfontosabb és legértékesebb erőforrásai az itt dolgozó szakemberek, valamint az általuk birtokolt tudás és tapasztalat, éppen ezért már tervezzük is a következő nyílt napokat!

  IMG_20181129_091030
  IMG_20181129_090909
  IMG_20181129_090518


  Forduljon szakembereinkhez!

  A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 22 év tapasztalatait és 400.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont