2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kórházfejlesztés
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  250 000. ügyfelünket köszöntöttük

  Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

  Utolsó módosítás dátuma: 2022-02-08

  Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

  Büszkék vagyunk erre a kerek számra, hiszen azt mutatja, hogy vállalatunk töretlenül, sőt egyre gyorsuló ütemben növekszik. Az elmúlt 2 év alatt 50 000-rel emelkedett regisztrált, egyéni ügyfeleink száma, ráadásul pácienseink elégedettsége folyamatosan magas értéket mutat.

  250 000. ügyfelünket, Borbálát, exkluzív ajándékutalvánnyal köszöntöttük, mellyel év végéig ingyenesen veheti igénybe járóbeteg-szolgáltatásainkat.

  250 000 ugyfel

  Borbála veseproblémával kereste fel Nagy Jenő utcai szakrendelésünket. A szolgáltatásunkkal „abszolút” elégedett volt, az őt ellátó orvos körültekintő, megnyugtató és kedves volt. Amikor megtudta, hogy ő lett a 250 000. ügyfelünk, igencsak meglepődött, és pozitívumként értékelte, hogy ennyire odafigyelünk pácienseinkre. Az ajándékutalványnak nagyon örült, hiszen úgyis készült kivizsgáltatni a vissza-visszatérő fejfájását. Új, Váci úti rendelőnk megnyitásáról olvasott korábban, elmondása szerint szívesen választja majd ezt a helyszínt, hiszen közel esik a lakhelyéhez. Örül, hogy egyre több olyan jól felszerelt egészségközpont van, ahol sokféle szakrendelés érhető el egy helyen, ahol „az ember széles skálán tud kezelést kapni, és megszokja, hogy mindig ugyanoda jár”.

  A 30 éves Borbála odafigyel egészségére: lehetőség szerint sportol, próbál odafigyelni az étkezésre, ha pedig egészségügyi problémája merül fel, azonnal orvoshoz fordul. Tudatosan választ szakorvost, alaposan utánajár a fellelhető információknak. Szereti azt érezni, hogy van idő a betegre és felteheti a kérdéseit.

  Reméljük, hogy Borbála a jövőben is hasonlóan elégedett és visszatérő páciensünk lesz. Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével, partnerközpontú szemléletünkkel és sok-sok odafigyeléssel nemsokára a 300 000. ügyfelünket is hasonlóképpen köszönthetjük!


  Forduljon szakembereinkhez!

  A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont