2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kedvezmények
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Bemutatjuk új kardiológusainkat

  Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

  Utolsó módosítás dátuma: 2022-02-08

  Kardiológiai csapatunk idén több új taggal is bővült! Ismerjék meg őket és olvassák el bemutatkozójukat!

  Dr. Bádovszky Dóra 

  „A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem 2011-ben. Egyetemi éveim alatt a Városmajori Kardiológiai Központban a szívelégtelenség kezelésében folytattam kísérleti tanulmányt. Egyetem után a Jahn Ferenc Kórház kardiológiai osztályán, illetve annak kardiológiai őrzőjében dolgoztam, ahol részt vettem az akut kardiológiai betegek ellátásában, lehetőségem volt invazív eljárások – ideiglenes pacemaker implantáció, pericardiocentesis – tachyarrhytmiák kezelésének, elektromos cardioversio, tromboemboliás események ellátásának elsajátítására. Később a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben a Felnőtt szívsebészeti, majd a Felnőtt kardiológiai osztályán folytattam munkámat, nagy tapasztalatot szerezve a műtétet igénylő billentyű és koszorúér-betegek pre- és posztoperatív ellátásában, utógondozásában. Jelenleg, 2019 áprilisától a Honvédkórház Központi Intenzív és Aneszteziológiai osztályán dolgozom, ahol második szakképzésemet folytatom, melyet a kardiológiai intenzív betegellátás, illetve a szívsebészeti anesztézia iránti érdeklődésem miatt kezdtem el. Mindezekkel párhuzamosan 2015-től az alapellátásban is részt veszek, mint háziorvosi ügyeletes orvos, Ócsa és Alsónémedi területén. A Budai Egészségközpontban 2019-től van magánrendelésem. A fő érdeklődési területem a szívelégtelenség, szerzett billentyűbetegségek, műbillentyűvel élő betegek, koszorúér-betegségek kivizsgálása, kezelése.”

  Dr. Bógyi Péter

  „2012 óta dolgozom az egyik legmagasabb szívgyógyászati ellátást biztosító kardiológiai centrumban. Érdeklődésem fókuszába az évek során főként a szívritmuszavarok diagnosztikája és azok kezelése került. Sikeres európai licenszvizsga megszerzését követően több éve ültetek be szívritmus-szabályozókat és defibrillátorokat. Ezen témában szerzem jelenleg PhD fokozatomat. A Budai Egészségközpontban 2019-től van magánrendelésem.”

  Dr. Muk Balázs

  „Tízéves szakmai tapasztalattal rendelkezem. A diploma megszerzése óta a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ tercier progresszivitási szintű Kardiológia Osztályán dolgozom, ahol ezen időszak alatt nagy tapasztalatot szereztem a heveny és az idült kardiológiai kórképek diagnosztizálásában és komplex kezelésében. Kardiológiai érdeklődésem szerteágazó, tudományos aktivitásom középpontjában elsősorban a szívelégtelenség gyógyszeres és eszközös kezelése áll. Kiemelt szakmai területem a koszorúér-betegség, szívinfarktus gyógyszeres és eszközös kezelése, valamint a heveny és idült szívelégtelenség komplex terápiája. Mindezek mellett a Budai Egészségközpontban fő profilom a kardiológiai non-invazív diagnosztikus vizsgálatok végzése (szívbetegségek felismerése, megállapítása és az echocardiographiás szívultrahang vizsgálatok). Szeretettel várom a hozzám kardiológiai problémával forduló pácienseket.”

  Dr. Szelid Zsolt 

  „A szívinfarktuson átesett és szívelégtelenségben szenvedő betegek kezelése mellett 2008. óta foglalkozom rendszeresen sportolókkal is. A betegek esetében a megfelelő gyógyszeres és eszközös terápia megtervezése beállítása, sportolók esetében pedig a hirtelen szívhalálhoz vezető betegségek kiszűrése, valamint az optimális testmozgás-intenzitás meghatározása és megbeszélése a legfontosabb feladatom. Egyetemi oktatóként 2005-óta tanítok orvostanhallgatókat, valamint Ph.D. hallgatókat a Semmelweis Egyetemen. Évek óta tagja vagyok a Magyar Labdarúgó Szövetség és az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) Orvosi Bizottságainak, valamint vezetőségi tagja vagyok a Magyar Kardiológusok Társasága Prevenciós és Rehabilitációs Munkacsoportjának. A Budai Egészségközpontban 2019-től van magánrendelésem.”

   Tetszett ez a cikk? További érdekes és hasznos tartalmakért iratkozzon fel hírlevelünkre itt!


  Forduljon szakembereinkhez!

  A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 22 év tapasztalatait és 400.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.