2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kedvezmények
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    Bemutatjuk új kardiológusainkat

    Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

    Utolsó módosítás dátuma: 2022-02-08

    Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

    Kardiológiai csapatunk idén több új taggal is bővült! Ismerjék meg őket és olvassák el bemutatkozójukat!

    Dr. Bádovszky Dóra 

    „A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem 2011-ben. Egyetemi éveim alatt a Városmajori Kardiológiai Központban a szívelégtelenség kezelésében folytattam kísérleti tanulmányt. Egyetem után a Jahn Ferenc Kórház kardiológiai osztályán, illetve annak kardiológiai őrzőjében dolgoztam, ahol részt vettem az akut kardiológiai betegek ellátásában, lehetőségem volt invazív eljárások – ideiglenes pacemaker implantáció, pericardiocentesis – tachyarrhytmiák kezelésének, elektromos cardioversio, tromboemboliás események ellátásának elsajátítására. Később a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben a Felnőtt szívsebészeti, majd a Felnőtt kardiológiai osztályán folytattam munkámat, nagy tapasztalatot szerezve a műtétet igénylő billentyű és koszorúér-betegek pre- és posztoperatív ellátásában, utógondozásában. Jelenleg, 2019 áprilisától a Honvédkórház Központi Intenzív és Aneszteziológiai osztályán dolgozom, ahol második szakképzésemet folytatom, melyet a kardiológiai intenzív betegellátás, illetve a szívsebészeti anesztézia iránti érdeklődésem miatt kezdtem el. Mindezekkel párhuzamosan 2015-től az alapellátásban is részt veszek, mint háziorvosi ügyeletes orvos, Ócsa és Alsónémedi területén. A Budai Egészségközpontban 2019-től van magánrendelésem. A fő érdeklődési területem a szívelégtelenség, szerzett billentyűbetegségek, műbillentyűvel élő betegek, koszorúér-betegségek kivizsgálása, kezelése.”

    Dr. Bógyi Péter

    „2012 óta dolgozom az egyik legmagasabb szívgyógyászati ellátást biztosító kardiológiai centrumban. Érdeklődésem fókuszába az évek során főként a szívritmuszavarok diagnosztikája és azok kezelése került. Sikeres európai licenszvizsga megszerzését követően több éve ültetek be szívritmus-szabályozókat és defibrillátorokat. Ezen témában szerzem jelenleg PhD fokozatomat. A Budai Egészségközpontban 2019-től van magánrendelésem.”

    Dr. Muk Balázs

    „Tízéves szakmai tapasztalattal rendelkezem. A diploma megszerzése óta a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ tercier progresszivitási szintű Kardiológia Osztályán dolgozom, ahol ezen időszak alatt nagy tapasztalatot szereztem a heveny és az idült kardiológiai kórképek diagnosztizálásában és komplex kezelésében. Kardiológiai érdeklődésem szerteágazó, tudományos aktivitásom középpontjában elsősorban a szívelégtelenség gyógyszeres és eszközös kezelése áll. Kiemelt szakmai területem a koszorúér-betegség, szívinfarktus gyógyszeres és eszközös kezelése, valamint a heveny és idült szívelégtelenség komplex terápiája. Mindezek mellett a Budai Egészségközpontban fő profilom a kardiológiai non-invazív diagnosztikus vizsgálatok végzése (szívbetegségek felismerése, megállapítása és az echocardiographiás szívultrahang vizsgálatok). Szeretettel várom a hozzám kardiológiai problémával forduló pácienseket.”

    Dr. Szelid Zsolt 

    „A szívinfarktuson átesett és szívelégtelenségben szenvedő betegek kezelése mellett 2008. óta foglalkozom rendszeresen sportolókkal is. A betegek esetében a megfelelő gyógyszeres és eszközös terápia megtervezése beállítása, sportolók esetében pedig a hirtelen szívhalálhoz vezető betegségek kiszűrése, valamint az optimális testmozgás-intenzitás meghatározása és megbeszélése a legfontosabb feladatom. Egyetemi oktatóként 2005-óta tanítok orvostanhallgatókat, valamint Ph.D. hallgatókat a Semmelweis Egyetemen. Évek óta tagja vagyok a Magyar Labdarúgó Szövetség és az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) Orvosi Bizottságainak, valamint vezetőségi tagja vagyok a Magyar Kardiológusok Társasága Prevenciós és Rehabilitációs Munkacsoportjának. A Budai Egészségközpontban 2019-től van magánrendelésem.”

     Tetszett ez a cikk? További érdekes és hasznos tartalmakért iratkozzon fel hírlevelünkre itt!


    Forduljon szakembereinkhez!

    A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 22 év tapasztalatait és 400.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont