2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kedvezmények
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Túl van 100. adásán a Mozogj otthon!

  Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

  Utolsó módosítás dátuma: 2022-02-03

  Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

  A koronavírus-járvány következtében bevezetett kijárási korlátozások idején született meg egy olyan tévéműsor ötlete, amelyben felkészült szakemberek mozgatják meg a tévé előtt ülőket, hiszen egészségünk megőrzése szempontjából kiemelten fontos a rendszeres testmozgás. A minden nap sugárzott Mozogj otthon! immár a 100. adásán is túl van!

  Dr. Somhegyi Annamária, a Budai Egészségközpont prevenciós igazgatója ötlete alapján gyártott műsorban szakképzett gyógytornászok mindenki számára biztonságosan végezhető gyakorlatokat mutatnak be, szem előtt tartva az idősebb korosztály mozgásigényét is. Az első felkérést a Budai Egészségközpont és az Országos Sportegészségügyi Intézet gyógytornászai kapták 80 adás felvételére. A csatorna a műsor remek nézettségének köszönhetően újabb részek készítését kérte Intézetünk közreműködésével.

  Négy gyógytornászunk vesz részt a műsor elkészítésében: Ruzsík Nikoletta, Havasi Lilla, Jancsó Dóra és Stréda Ágnes. A torna mellett közérthetően beszélnek a mozgás fontosságáról, anatómiai alapokról és az ergonómiáról is. A szakemberek többek között arra is figyelnek, hogy az általuk összeállított gyakorlatsorok szűk helyen is elvégezhetők legyenek.

  Ruzsík Nikoletta, gyógytornász.
  Ruzsík Nikoletta
  Havasi Lilla, gyógytornász.
  Havasi Lilla
  Jancsó Dóra, gyógytornász.
  Jancsó Dóra
  Stréda Ágnes, gyógytornász.
  Stréda Ágnes

  Mozogj otthon! adásait több csatorna is sugározza: a Duna TV, a Duna World, az M1 és az M5 is. Látogasson el a műsor Facebook-oldalára az adások kezdetének időpontjáért. Ha pedig a legelejétől szeretne a gyógytornászokkal mozogni, a mediaklikk.hu-n nézheti vissza a Mozogj otthon! vonatkozó adásait.

  Tornára fel!


  Forduljon szakembereinkhez!

  A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont