2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kedvezmények
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    Pár óra alatt 117 ember gyógyulásához járultunk hozzá

    Létrehozás dátuma: 2024-04-16

    Tenni a betegekért, a rászorulókért – ez a belső motiváció mozgatja az egészségügyben, intézményünkben dolgozókat, és az önkéntes véradókat is. Az egészségközpontunkban szervezett véradás így kiemelt jelentőséggel bír életünkben – az idei, április 12-én rendezett esemény immár a 14. alkalom volt.

    A vér mással nem pótolható, csak véradásból nyerhető! Szükség van rá többek között műtétekhez, a balesetben megsérült emberek gyógyításához, illetve egyes súlyos betegségeknél nélkülözhetetlen eleme a terápiának.

    „Adj vért és ments meg három életet!” – a motivációt ez a jól ismert mondat jelenti munkatársaink számára is. Egy adag vérből három vérkészítmény is előállítható, így akár három emberen is segíthetünk egyetlen véradásunkkal. Tudjuk azt is, hogy a vérkészítmények különböző lejáratúak, a legrövidebb ideig tartható típus mindössze 5 napig használható. A folyamatos véradás, utánpótlás tehát létszükséglet. Hazánkban évente 390 ezer véradás képes biztosítani a megfelelő vérkészítmény-mennyiséget. Intézményünk fontosnak tartja, hogy mi is hozzájáruljunk a pótláshoz.

    Épp ezért évről évre igyekszünk – ha egészségi állapotunk és a betegellátással kapcsolatos teendők engedik – részt venni a Királyhágó utcai rendelőkomplexumunkban rendezett véradáson. Idén 3 első véradó is volt, és összesen 39 fő adott vért, ezáltal elmondható, hogy 117 embernek tudtunk reményeink szerint segíteni. Kiemelten nagy arányban képviselték területüket a betegszállítók.

    A véradás gördülékenyen, gyorsan zajlott, hála az OVSZ (Országos Vérellátó Szolgálat) profizmusának, a véradó munkavállalók példaértékű hozzáállásának és a jó csapatmunkának, kommunikációnak. Köszönjük mindenkinek a közös munkát, a véradóknak a részvételt, hogy ezúton is bizonyították a gyógyítás melletti elkötelezettségüket. 

    Véradás egészségközpontunkban
    Véradás egészségközpontunkban
    Véradás egészségközpontunkban
    Véradás egészségközpontunkban
    Véradás egészségközpontunkban


    Forduljon szakembereinkhez!

    A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont

    Töltse le applikációnkat!

    Foglaljon időpontot könnyen, egyszerűen, telefonálás nélkül! Kövesse nyomon leleteit, előjegyzéseit kényelmesen! Tovább