2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kórházfejlesztés
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    Páciensvélemény: „A gyógyulásom célegyenesbe jutott”

    Létrehozás dátuma: 2024. Június 10. Hétfő 11:44

    Utolsó módosítás dátuma: 2024-06-14

    Elégedett ügyfeleink pozitív visszajelzései rendkívül értékesek és motiválóak számunkra. Egy proktológiai szakrendelésen járt páciensünk így nyilatkozott: „Schöller doktornőnek köszönhetem, hogy a gyógyulásom célegyenesbe jutott, és a betegségem gyökéroka megoldódni látszik. Rendkívüli felkészültségét kiváló kommunikációs készség, empátia, mérhetetlen türelem és kedvesség kíséri, ami mindenki számára előnyös („win-win”); a betegnek gyógyulást, a BHC-nek pedig, egy ilyen szakember révén, versenyelőnyt jelent.” Köszönjük szépen páciensünknek, hogy megosztotta velünk pozitív személyes tapasztalatát, amelyet teljes hosszában közlünk. 

    „Több sikertelen műtét után összetett proktológiai betegségemmel kerültem a BHC-be Schöller doktornőhöz, akinek szakmaisága lenyűgözött. Elragadó az elhivatottsága és alapossága, ahogyan mindennek utánajárt (kórtörténet, labor- és MR-eredmények, baktérium tenyésztés és kórszövettani lelet...). A szakmai önéletrajzából kitűnt proaktív hozzáállása, hogy megkérdőjelezi a status quót és új eljárásokat keres (pl. VAAFT), ill. hogy a részére nincs megoldhatatlan feladat, ami a gyakorlatban is beigazolódott. Így Schöller doktornőnek köszönhetem, hogy a gyógyulásom célegyenesbe jutott, és a betegségem gyökéroka megoldódni látszik. A doktornő rendkívüli felkészültségét kiváló kommunikációs készség, empátia, mérhetetlen türelem és kedvesség kíséri, ami mindenki számára előnyös („win-win”); a betegnek gyógyulást, a BHC-nek pedig, egy ilyen szakember révén, versenyelőnyt jelent. Csak ajánlani tudom minden proktológiai betegnek Schöller doktornőt, akinek nagyon köszönöm a segítségét, és további sok sikert kívánok a szakmai pályafutásához. - T.T. 2024

    Hálásak vagyunk elismerő szavaiért! Örülünk, hogy hozzájárulhattunk mihamarabbi teljes körű gyógyulásához.


    Forduljon szakembereinkhez!

    A Budai Egészségközpontban öt helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont