2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kórházfejlesztés
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    Előzze meg a súlyos betegségeket menedzserszűrésünk segítségével!

    Létrehozás dátuma: 2024. Június 18. Kedd 12:21

    Utolsó módosítás dátuma: 2024-06-25

    A modern életmód sok kihívással szembesíti a férfiakat, akik gyakran vannak kitéve fizikai és pszichés terhelésnek. Az ülő munkavégzés, a mozgásszegény életmód és az étkezési problémák mellett sokszor a munkahelyi stresszel, a hangulati és alvászavarokkal is meg kell birkózniuk. Mindez jelentős terhet ró az immunrendszerükre, és hosszú távon betegségek kialakulásához vezet. Vegyen részt kifejezetten férfiak számára összeállított menedzserszűrésünkön egészségének megőrzése, fennálló panaszainak kivizsgálása vagy a komolyabb betegségek megelőzése érdekében!

    Előzze meg a súlyos betegségeket menedzserszűrésünk segítségével!

    A férfiakat életét megkeserítő betegségek nagy része sokáig panaszmentes, vagy olyan enyhe tüneteket okoz, amelyek gyógyszerek segítségével könnyen enyhíthetőek. Ne várja meg, amíg az állapota súlyossá válik és a fájdalmak az elviselhetetlenségig fokozódnak! Jöjjön el szűrővizsgálatunkra, hogy a rejtett betegségekre is időben fény derüljön és minél hosszabb időn át élhessen egészségesen!

    A teljes körű egészségügyi szűrővizsgálaton vagy más néven menedzserszűrésen való rendszeres részvétel a férfiak számára is kiemelt fontosságú, hiszen segítségével pontos képet kaphatnak egészségük aktuális állapotáról. Kifejezetten férfiak részére összeállított Optimum menedzserszűrésünk a szív- és érrendszer, a mozgásszervek, valamint a gyomor- és emésztőszervek megbetegedésein túl kiterjed az onkológia egyéb aspektusaira is.

    A menedzserszűrés segít időben felismerni a rejtett problémákat és megelőzni a komolyabb, akár végzetes kimenetelű betegségeket. Teljes körű szűrővizsgálatunknak köszönhetően idejében diagnosztizálhatunk olyan tünetmentesen induló, de könnyen veszélyessé váló egészségügyi problémákat, mint a magas vérnyomás, a cukorbetegség vagy az érelmeszesedés, illetve kezdeti stádiumban észre vehetünk és nagyobb eredményességgel kezelhetünk olyan daganatos megbetegedéseket, mint a vastagbélrák, a tüdőrák vagy a prosztatarák.

    Előzze meg a súlyos betegségeket menedzserszűrésünk segítségével!

    A Budai Egészségközpontban évente közel 6.000 szűrővizsgálatot végzünk, amelynek köszönhetően piacvezető pozíciót töltünk be a minden szervrendszert érintő komplex menedzserszűrések területén. Szűrővizsgálati protokolljainkat a hazai és a nemzetközi ajánlások figyelembevételével állítottuk össze, és 23 éves szűrővizsgálati tapasztalatunk alapján évről-évre folyamatosan fejlesztjük. Két évtizedes munkánk során több mint 50.000 menedzserszűrést végeztünk.

    Egészségi állapotának feltérképezésében és egészségügyi problémáinak megoldásában tapasztalt, betegközpontú szemlélettel rendelkező, empatikus szakemberek segítenek, világszínvonalú orvosdiagnosztikai eszközpark felhasználásával, nyugodt, barátságos környezetben. Kiemelt figyelmet fordítunk a két vezető halálok (szív- és érrendszeri, illetve daganatos megbetegedések) felderítésére. Programunk emellett az életminőség javítására és fenntartására, valamint a munkaképesség megőrzésére irányul, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a férfiakat érintő más megbetegedések kivizsgálására is. Minden páciensünk az egyéni igényeinek megfelelő, személyre szóló egészségügyi ellátásban részesül a bejelentkezéstől a vizsgálatokon át az eredmények értékeléséig. Tudjuk, hogy az idő nagyon értékes, ezért menedzserszűrésünk minden részletre kiterjedő vizsgálatait mindössze 4-6 óra leforgása alatt, egy helyszínen végezzük el.

    5+1 érv a menedzserszűrésen való részvétel mellett

    • alapos orvosi vizsgálatokat végzünk gyorsan, pár óra alatt,
    • minden szervrendszert specialista vizsgál,
    • magas színvonalú ellátás nyújtunk, profi szakemberekkel, exkluzív környezetben,
    • tízóraira gyümölcstálat biztosítunk,
    • személyre szóló összefoglaló orvosi véleményt és egészségtervet készítünk, személyes leletkonzultációs lehetőséggel,
    • az esetleges további vizsgálatokra az adott nap folyamán kedvezményt adunk.

    Foglaljon időpontot férfi Optimum menedzserszűrésünkre és tegyen életminősége tartós javításáért! Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 489 5200 számon munkanapokon 08:00-20:00 között!


    Forduljon szakembereinkhez!

    A Budai Egészségközpontban öt helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont

    Fizessen nálunk is OTP egészségkártyával!

    Takarítson meg akár 30%-ot! Tovább >>