2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kórházfejlesztés
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Professzionalitás modern miliőben – 5 éves a Váci úti rendelőkomplexumunk

  Létrehozás dátuma: 2024. Július 10. Szerda 14:27

  A tavalyi évben közel 65 ezer páciens gyógyulásához és egészségmegőrzéséhez járult hozzá a XIII. kerületi telephelyünk, amely működésének 5. évfordulóját ünnepli idén.

  A Budai Egészségközpontra jellemző beteg- és gyógyításfókuszú, innovatív szemlélet uralta a Váci úti telephely munkálatait is anno: gondos, körültekintő tervezést követően a legmodernebb, csúcskategóriás eszközparkkal, stílusos, kényelmes, tágas belső térrel, kiváló és tapasztalt szakembergárdával nyitotta meg kapuját 2019-ben a rendelőkomplexum. 

  5 éves a Váci úti rendelőkomplexumunk

  Mi sem bizonyítja jobban az újításra, maximalizmusra törekvést, mint hogy az itt üzembe helyezett, röntgen-vezérelt (ún. stereotaxiás) mintavételre is lehetőséget biztosító mammográfiás eszköz csak nagyon kevés helyen volt elérhető ekkor hazánkban, továbbá az itt alkalmazott digitális röntgen felvételezőt a Budai Egészségközpontban használták először Magyarországon.

  5 éves a Váci úti rendelőkomplexumunk

  A magas szintű igényeket is kielégítő intézményben folyó ellátásnak a kezdetektől fogva 4 pillére van: a foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok, a menedzserszűrés, a privát járóbeteg ellátás, továbbá a radiológia. A szakmai portfólió összetételét egyfelől a valós népegészségügyi szükséglet alakította, másfelől az ügyfelek igénye finomhangolta. A nyitás óta a rendelő folyamatosan növekedési pályán mozog.

  Az egészségközpontban a legfontosabb vezérelv a maximális betegbiztonságra és a kiemelkedő színvonalú ellátásra való törekvés, amelyhez hozzájárul a kivételes eszközpark és az elhivatott, szakképzett csapat is.

  A működés sikerének igazi titka dr. Nagy-László Nóra orvosigazgató szerint a munkatársakban rejlik.

  Dr. Nagy László Nóra

  „Jól képzett, a páciensek érdekeire összpontosító, ugyanazt az értékrendet képviselő, stabil csapattal dolgozunk. 

  Jelenleg összesen több mint 90 kiemelkedő szaktudású, tapasztalt szakorvos 24 féle szakrendelés keretében, 28 rendelőben gondoskodik a páciensek gyógyításáról, szűréséről” – adott betekintést az intézmény működésébe a jubileum alkalmából a Budai Egészségközpont orvosigazgatója.

  „Nagy hangsúlyt fektetünk a kellemes munkahelyi légkör támogatásán túl a belső képzésekre is, mert hiszünk benne, hogy csak egy összetartó és korszerű tudással rendelkező csapat lehet a mozgatórugója a páciensekért folytatott gyógyító és prevenciós missziónknak. Ezáltal tudjuk biztosítani, hogy Váci úti rendelőkomplexumunk immár 5 éve képviseli a páciensek számára a biztonságos, professzionális orvosi ellátást, illetve a hatékony egészségmegőrzést, és mindezt igényes, nyugodt környezetben” – mondta dr. Nagy-László Nóra.

  5 éves a Váci úti rendelőkomplexumunk


  Forduljon szakembereinkhez!

  A Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont

  Értékeljen minket a Google-on!

  Amennyiben elégedett volt szolgáltatásunkkal, kérjük ossza meg véleményét másokkal is! Tovább >>