2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kórházfejlesztés
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Komplex fájdalomterápiás szakképesítést szerzett dr. Kiss László PhD

  Létrehozás dátuma: 2024. Július 10. Szerda 13:43

  A Budai Egészségközpont ortopéd-traumatológus szakorvosa az első gerincsebész Magyarországon, aki elvégezte a Pain School International (PSI) komplex fájdalomterápiás kurzusát. Ezáltal olyan speciális tudásra tett szert, amelynek alkalmazásával még hatékonyabban képes a páciensek legfőbb panaszát, a fájdalmat enyhíteni. 

  A képzés nagyban elősegítette a Budai Egészségközpont Fájdalomambulanciájának létrejöttét, a beavatkozások körének kiszélesítését.

  Dr. Kiss László PhD komplex fájdalomterápiás szakképesítést szerzett

  A hirtelen jelentkező vagy akár a hosszan fennálló nem múló fájdalom a betegek életének több területére is hatással lehet, ezért enyhítése az életminőség javításához nélkülözhetetlen. Dr. Kiss László PhD a PSI képesítés megszerzésével a gerincsebészeti megoldásokon túl komplex fájdalomterápiás módszerek alkalmazásával is segíti a mozgásszervi fájdalommal élő betegek gyógyulását.

  Miről szól a komplex fájdalomterápiás képzés?

   A Pain School International komplex kurzusa egy nemzetközi szervezésű, összetett, modulokra épülő továbbképzés, melynek célja az akut és krónikus fájdalomcsillapítás legújabb módszereinek ismertetése és elsajátítása. Az előadásokat és a gyakorlatokat a terület nemzetközileg elismert szaktekintélyei tartják. A kurzuson megszerzett tudás elősegíti a fájdalom okának precíz diagnosztizálását és kezelését.

  Pain School International (PSI) komplex fájdalomterápiás kurzusa

  Melyek a fájdalomcsillapítás legmodernebb módszerei?

  A modern fájdalomcsillapítás célja – sok más területhez hasonlóan – a személyre szabott kezelés. Legfontosabb lépése a fájdalom forrásának azonosítása, majd annak megszüntetése különböző intervenciós módszerekkel. Ide tartoznak többek között az ultrahangasszisztált infiltrációk, valamint a röntgenképerősítővel vezérelt rádiófrekvenciás idegi thermo- és cryoablációk. Ezen megoldásokból azon betegek is profitálhatnak, akiknek a konzervatív, gyógyszeres kezelés a fájdalmait már nem enyhíti, de műtéti beavatkozásra még nincs szükségük. 

  Milyen szakemberek nyújtanak segítséget Budai Egészségközpont Fájdalomambulanciáján?

  Több szakterület tapasztalt képviselője együtt állítja fel a kezelési tervet a gyógyulás érdekében. A multidiszciplináris csapat a fájdalomterapeuta és sebész orvoson kívül a fájdalommal élő betegek kezelésében jártas pszichológusokból és gyógytornászokból áll. Magyarországon egyedülálló módon széleskörű, több szakterületet tudását egyesítő komplex fájdalomterápiával segítjük betegeink gyógyulását fájdalomambulanciánkon.


  Forduljon szakembereinkhez!

  A Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont

  Értékeljen minket a Google-on!

  Amennyiben elégedett volt szolgáltatásunkkal, kérjük ossza meg véleményét másokkal is! Tovább >>