2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Szolgáltatásaink
  • Árlista
  • Kórházfejlesztés
  • Magunkról
  • Kapcsolat
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

    Telephelyeink nyári nyitvatartása

    Létrehozás dátuma: 2024. Július 17. Szerda 14:23

    Utolsó módosítás dátuma: 2024-07-24

    Tisztelt Páciensünk!
     
    Tájékoztatjuk, hogy a Budai Egészségközpont telephelyei a 2024-es nyári időszakban a következő nyitvatartás mellett üzemelnek.
     
    Váci út: telephelyünk az egész nyár folyamán a megszokott nyitvatartási idő mellett üzemel, szűrővizsgálataink folyamatosan elérhetőek. Az augusztus 3. szombati munkanapon telephelyünkön 08:00-14:00 között privát járóbeteg szakrendeléseket és ügyeletes foglalkozás-egészségügyi ellátást biztosítunk.
     
    Nagy Jenő utca: tervezett nyári leállás miatt telephelyünk augusztus 23. pénteken zárva tart. Szűrővizsgálataink az egész nyár folyamán elérhetőek. Az augusztus 3. szombati munkanapon telephelyünkön 08:00-14:00 között pácienseink számára privát járóbeteg szakrendeléseket biztosítunk.Augusztus 16-án pénteken a telephely 08:00 - 17:00 között lesz nyitva.
     
    Királyhágó utca: kórházfejlesztési beruházásunk következtében telephelyünk egyes szolgáltatásai augusztus 5. hétfőtől a Csalogány utcai telephelyen lesznek elérhetőek. 
    Július 22-től telephelyünkön foglalkozás-egészségügyi ügyeletet, MR, CT, DEXA, RTG vizsgálatokat, pszichológiai és aneszteziológiai szakrendelést, valamint gyógytorna és gyógymasszázs szolgáltatásokat biztosítunk pácienseink számára.
    Július 29-től kezdődően telephelyünkön a gyógytorna, pszichológia, aneszteziológia, és neurofiziológia szakrendelések lesznek elérhetőek.
     
    Csalogány utca: telephelyünkön augusztus 5. hétfőtől kezdődnek el a privát járóbeteg szakrendelések, szűrővizsgálataink augusztus 7. szerdától lesznek elérhetőek.
     
    Megértését köszönjük és további jó egészséget kívánunk!

    Telephelyeink nyári nyitvatartása


    Forduljon szakembereinkhez!

    A Budai Egészségközpontban öt helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

    Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont

    Fizessen nálunk is OTP egészségkártyával!

    Takarítson meg akár 30%-ot! Tovább >>