• Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Gondoskodó szakértelem már SMS -ben is

  A Budai Egészségközpontban, Budapest egyik vezető magánegészségügyi intézményeként, az elsők között vezettük be az előjegyzési rendszerhez kapcsolódó SMS értesítési szolgáltatást, amellyel a partnerek igényeit igyekszünk még magasabb szinten kielégíteni. Az egyedülálló kényelmi szolgáltatás lényege az, hogy a pácienseket a megadott mobilszámon, a rögzített előjegyzés pontos idejéről és helyéről azonnali szöveges üzenetben értesítjük. A szolgáltatás kiegészül az automata emlékeztető SMS küldésével, amelyet az előjegyzett időpont előtti nap délelőttjén küldünk ki.

  Minden új szolgáltatás bevezetésénél az elsődleges szempontunk az, hogy partnereinknek magas színvonalú, professzionális, ugyanakkor személyre szabott szolgáltatásokat biztosítsunk. Az értesítéseket maghatalmazás alapján küldjük ki, így a partnerek eldönthetik, hogy kívánnak-e élni ezzel a lehetőséggel. Az emlékeztető üzenet biztosítja a pácienst arról, hogy a korábban egyeztetett időpontot rögzítették, és várják a szakrendelésen.

  A szolgáltatás bevezetését egy hosszabb tesztidőszak előzte meg. Célja a már fent említett szempontokon kívül az volt, hogy töröljük az időközben tárgytalanná vált előjegyzéseket, és elkerüljük a téves időpontrögzítéseket. A rendszer gördülékeny működésében, illetve a szolgáltatással kapcsolatos kérdések megválaszolásában segítséget nyújt egészségközpontunk diszpécserszolgálata is.

  Reméljük, hogy a rendszer segítségével csökkenthetjük az esetlegesen felmerülő adminisztratív jellegű félreértéseket is, és ez által magasabb szintű szolgáltatást nyújthatunk partnereinknek.