2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kórházfejlesztés
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  A Budai Egészségközpont megnyitotta harmadik magánrendelőjét a fővárosban

  Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

  Utolsó módosítás dátuma: 2022-07-04

  Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

  Az egyre növekvő ügyféligények kiszolgálása érdekében, a Budai Egészségközpont, Magyarország egyik vezető magánegészségügyi intézménye március 1-jén megnyitotta harmadik magánrendelőjét a fővárosban. A magas szakmai színvonalú, személyre szabott egészségügyi szolgáltatásokat mostantól a Graphisoft Parkban is igénybe vehetik a szerződött vállalati partnerek munkatársai. Az Egészségközpont kezdetekben foglalkozás-egészségügyi, belgyógyászati, szemészeti, valamint labor ellátásokkal várja ügyfeleit az új, 50 négyzetméteres rendelőben.

  Az óbudai magánrendelőben tágas vizsgáló, vérvételi helyiség és váróterem biztosítja a páciensek kényelmét. A rendelő szakellátására az intézmény központi telefonszámán lehet előzetesen időpontot egyeztetni. A szolgáltatások köre a későbbiek folyamán bővülni fog, így a páciensek hamarosan az ellátások szélesebb kínálatából választhatnak. Tanácsadással, háziorvosi szolgálattal, oltásokkal és kampányjellegű - például ortopédiai, bőrgyógyászati vagy allergológiai - szakszűrésekkel kapcsolatban is felkereshetik a jövőben az új kirendeltséget. A Budai Egészségközpont természetesen a Nagy Jenő és Királyhágó utcai magánrendelőkben továbbra is megbízható, minőségi szolgáltatási szemlélettel várja ügyfeleit.

  "Az új helyszín kiválasztásában kiemelt szerepet játszott, hogy a Graphisoft Park számos magas színvonalú szolgáltatást igénylő vállalatnak ad helyet. Bízunk benne, hogy a könnyen elérhető és minőségi orvosi ellátás növelni fogja az irodaparkban és annak közelében dolgozó munkatársak egészségét, kényelmét, valamint hozzájárul munkakörülményeik további javulásához" - mondta Kiss András, a Budai Egészségközpont marketing és értékesítési igazgatója.


  Forduljon szakembereinkhez!

  A Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont