2022-12-08 16:15 || 1.0.0
 • Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kórházfejlesztés
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  Fuss velünk, fuss magadért, fuss a városért!

  Jelen cikk 2022.02.21. előtt készült.

  Utolsó módosítás dátuma: 2022-05-13

  Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

  A futás jó

  Nem csak azért, mert megmozgat, és mert mentálisan feltölt, hanem azért is, mert számos pozitív élettani hatása van. Gondoltad volna, hogy a tüdő és a hörgő erősítése, az állóképesség növelése mellett segít a magas vérnyomás megelőzésében, a cukorbetegség tüneteinek csökkentésében, az immunrendszer erősítésében és a csontsűrűség növelésében? Mindemellett az elmédet is megtisztítja, és a kreativitásodat fokozza. Itt a tavasz és azt se feledd, hogy a hétvégi óraátállítás miatt már a szabadban is sportolhatsz! Ha korán kelő vagy, akár a napfelkeltét is láthatod, vagy este, a város fényeiben is gyönyörködhetsz, tehát ne habozz!

  run

  A Budai Egészségközpont a betegségek diagnosztizálása, illetve kezelése mellett nagy hangsúlyt fektet a megelőzésre is. Éppen ezért elkötelezetten támogatja a rendszeres testmozgást, és erre ösztönöz mindenkit, akinek fontos a testi és lelki egészsége. Az egészségközpont idén 50 páciens indulását biztosítja az április 13-án megrendezésre kerülő 29. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson, így a munkatársakkal együtt több mint 100 fős csapattal vesz részt a megmérettetésen. Sőt, a rendezvény támogatójaként minden indulónak 20 százalék kedvezményt biztosít a gasztroenterológiai beavatkozások kivételével bármely járóbeteg szolgáltatásából, amelyet július 31-ig lehet igénybe venni.

  Ha kedvet kaptál az induláshoz, még van időd a felkészülésre. Válaszd ki a számodra teljesíthető távot, és rendszeres edzéssel elérheted a kellő edzettségi szintet. Nagyon fontos, hogy futás előtt alaposan melegíts be és ne hagyd ki a futás utáni levezetést és nyújtást sem. A távot és a lendületet fokozatosan növeld, így megterhelés nélkül leszel képes az egyre hosszabb távok leküzdésére. A futás közben felszabaduló endorfin hormonok boldogságérzetet váltanak ki, így szinte garantált, hogy mosolyogva futsz majd be a célba, jövőre pedig akár a Budai Egészségközpont csapatának tagjaként is átélheted az érzést!


  Forduljon szakembereinkhez!

  A tízszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 23 év tapasztalatait és csaknem 450.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

  Hírlevél feliratkozás - Budai Egészségközpont