• Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Kedvezmények
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-52-00 | E-mail: info@bhc.hu

  International Public Sector konferencia

  2014 szeptember 2. és 4. között tartották - immár nyolcadik alkalommal - az Intertnational Public Sector konferenciát az EISAM (European Institute for Advanced Studies in Management) szervezésében.

  Ez a konferencia egy tudományos vita a közszolgáltatások szerepéről a 21. században. Olyan témákról esett szó, hogy a közszolgáltatást ellátó szervezetek miként reagálnak a recessziós környezet, a technológiai változások, valamint az állami, a magán és non profit szervezetek közötti gazdasági és pénzügyi folyamatokra.

  A Budai Egészségközpont képviseletében Dr. Papik Kornél ügyvezető igazgató mutatta be előadásában azOrszágos Gerincgyógyászati Központ betegeivel kapcsolatos költségeket és fedezeti adatokat, illetve az ebből fakadó következtetések láthatták az érdeklődők a fontosabb költségokozókra (pl. orvosok, műtéti kategóriák) vonatkozóan. A prezentáció mondanivalója, hogy bár súlyos orvosetikai-gazdasági konfliktus alakulhat ki a döntéshozatal során, az orvos szakmával kialakított folyamatos párbeszéd mégis lehetőséget teremt a szakmailag megkérdőjelezhetetlen, de üzletileg is megalapozott döntésekhez.

  Az előadás: Case-Based Costing at Buda Helath Center (Kornel Papik, Viktoria Bodnar*, Vera Koltai*, Izabella Koszo (*Corvinus Egyetem))

  eiasm-konferencia-201409

  Forduljon szakembereinkhez!

  A hétszeres Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban három helyszínen több mint 300 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. 21 év tapasztalatait és 380.000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára igényeik és idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.