• Szolgáltatásaink
 • Árlista
 • Magunkról
 • Kapcsolat
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-5200 | E-mail: info@bhc.hu
  language enmagyar

  Gyermekgyógyászati szakrendelések

  Gyermekeink boldogsága még a saját magunkénál is fontosabb. Az ő egészséges fejlődésüket és biztonságukat vezető gyermekgyógyász szakorvosaink garantálják, akik szakterületük széles körben elismert specialistái - és nem utolsó sorban maguk is gyakorló szülők. Pontosan tudják, mit érez egy aggódó szülő, ha beteg a gyermeke, ezért mindent megtesznek azért, hogy mielőbb megnyugtató választ találjanak a felmerülő egészségügyi problémákra.

   

  Felhívjuk a szülők és nagyszülők figyelmét a gyermekgyógyászati szakrendeléseinkre és a gyerek szakorvosi vizsgálati díjunkra vonatkozó árváltozásra!

   

  2016. július 1-től minden gyermekgyógyászati és gyerek szakorvosi vizsgálati díjunk az eddigi kedvezményes árról 17.000 Ft-ra változik. Árlistánkban csak az adott naptól lesznek láthatók az új árak, ezért addig a július 1. utáni időszakra történő bejelentkezéskor a fenti árakat vegyék irányadónak.

  kids1

  Gyermek szakorvosi rendelések:

  Gyermekgyógyászati szűrővizsgálati program

   

  Célja egyrészt a gyermekkori betegségek mielőbbi kiszűrése, másrészt a felnőttkorban megjelenő, de már gyermekkorban elinduló kórállapotok felfedezése, követése, szükség esetén kezelése.

   

  Védőoltási program

   

  Életkor-specifikus oltások, fakultatív védőoltások összehangolva a kötelező védőoltásokkal. Kidolgoztuk a gyermekek számára ajánlott oltási rendet, amit a kötelező oltásokhoz igazítottunk. A szülők személyes és írásos tájékoztatást kapnak a vakcinák várható előnyeiről és a lehetséges komplikációiról, és természetesen be is adjuk azokat.

   

  Szeretettel várjuk kis pácienseinket!